Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zăganu se alătură campaniei WWF „Culori pe cale de dispariție”

0

În 2013, când s-a lansat Fabrica de Bere Bună, au numit berea lor Zăganu, în cinstea vulturului bărbos care a trăit în zonă și care a fost vânat până la extincție. Totodată, acest nume a reprezentat un simbol al misiunii lor – aceea de a reinventa tradiția berilor artizanale în România.

Zăganu a creat această bere în ediție limitată, în culorile sturionului, cu dorința de a contribui alături de voi la salvarea acestui animal.
2% din vânzarea berii va fi direcționată către susținerea cauzei Sturionului – mai multe detalii aflati aici.

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.