Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yuppi Ride 2017 – Pedalăm 1800 km și urcăm vârful Mont Blanc pentru copiii cu diabet, artrită juvenilă și boli oncologice din Tabăra Yuppi

0

Evenimentul Yuppi Ride (18 august 2017 – 7 septembrie 2017) organizat de Asociația Clubul Sporturilor Montane Rupicapra este în plină desfășurare.

yupii

Acțiunea are ca scop strângerea de fonduri pentru asigurarea costurilor de tabăra pentru copiii cu diabet, artrită juvenilă și boli oncologice din Tabăra Yuppi.

În 18 august Alpár Katona și Zoltán Szénási au pornit pe biciclete din tabăra de la Șăulia, acolo unde se desfășoară taberele Yuppi, către Chamonix unde au ajuns în a 13 –a zi de Yuppi Ride, pe 30 august 2017.

Au parcurs această distanță în mai puțin de 2 săptămâni, în total pedalând 1800 de km și traversând 5 țări.

Ajunși în Chamonix, în următoarele 7 zile, vor face aclimatizarea și apoi, în data de 5 septembrie 2017, vor escalada vârful Mont Blanc de 4809 m altitudine.

În total vor fi 21 de zile de efort și aventură ancorate în ideea de minimalism și simplitate.

“Dorim ca și anul acesta să ne alăturăm efortului comunității de a sprijini acești copii, de a le asigura accesul la o experiență care le va schimba modul de percepere a bolii cu care se confruntă. Într-un cuvânt, le va schimba viața. Anul trecut, în cadrul proiectului Yuppi Run pe care l-am realizat, am văzut cât de mult poate însemna pentru ei o astfel de acțiune de strângere de fonduri, de aceea ne dorim să putem continua acest gen de proiect, devenit o tradiție pentru asociația noastră.” – declară Alpar Katona

Sponsori și parteneri ai evenimentului: Autoworld, Arovit, Bellotto, Garmin, iQuest, Vertiv, Yonder, BikeRoll, Halcyon Mobile, fun-run.ro, QWERTY.ms, Flower Shop Solutions și Bella Bike Cluj.

Detalii:  https://www.rupicaprasocial.org/yuppiride

http://yuppicamp.galantom.ro/yuppiride

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.