Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

YOUTHSPEAK SURVEY 2019 –cel mai mare sondaj din lume revelează cum generația Z dictează viitorul

0

Sondajul YouthSpeak, realizat de AIESEC, este un sondaj global de perspectivă creat de tineri pentru tineri. Este conceput pentru a înțelege ce le pasă tinerilor, ce probleme globale îi pun în alertă și cum ar dori aceștia să participe la implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă până în 2030.

Prin acest sondaj global, transformăm opiniile și gândurile generației Z întro voce globală care amplifică capacitatea noastră de a crea schimbări durabile, înțelegând mai întâi provocările existente, precum și motivațiile pentru a permite o astfel de schimbare.

Scopul este să colectăm 1.000.000 de răspunsuri de la tineri (15-30 de ani) din peste 120 de țări și teritorii și să creăm un raport care va servi ca ghid pentru diferite sectoare cu privire la modul de implicare cu tinerii. Astfel, le permitem și îi încurajăm să își exprime opinia și să ia măsuri, transformând părerile lor într-un impact real asupra lumii.

Prin aducerea la cunoștință a acestei voci colective către diferiți actori de bază care iau decizii ce afectează viața celei mai mari generații din lume, transformăm părerile celor care contează cel mai mult într-un impact real asupra lumii.

Sondajul YouthSpeak 2019 se va concentra pe trei subiecte cheie legate de tineret:

  1. cum văd tinerii lumea astăzi;
  2. care sunt aspirațiile lor în carieră;
  3. ce înseamnă leadership-ul pentru ei și cum cred că pot schimba lumea.

Acest sondaj oferă tinerilor un spațiu pentru ași exprima opiniile, provocările cheie, speranțele și ambițiile, și deci lumea pe care vrem să o vedem cu toții în viitor.

Accesarea sondajului se poate face prin intermediul acestui link: aies.ec/youthspeak19

Despre AIESEC:

AIESEC este cea mai mare organizație din lume condusă de tineri, prezentă în 120 de țări și teritorii, 2500 de universități, cu peste 5000 de parteneri și 40.000 de experiențe interculturale oferite pe an. Scopul organizației este de a dezvolta abilitățile de lideri ale tinerilor prin facilitarea de experiențe internaționale, atât personale t și profesionale. Fondată în 1948, organizația a cunoscut o evoluție majoră în ultimele decenii și s-a răspândit pe toate continentele lumii. AIESEC este prezentă în România din 1990, azi fiind activă în 14 orașe, respectiv 16 filiale locale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.