Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

YouthSpeak Forum Talks: leadership-ul de acum și din viitor și problemele globale existente în momentul de față

0

YouthSpeak Forum Talks

YouthSpeak Forum Talks va avea loc în săptămâna 13-17 Iulie 2020 și este un eveniment destinat tinerilor, ce își propune să atragă atenția asupra Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, concentrându-se pe rezolvarea problemelor din țara noastră, având 2 mari obiective: leadership-ul de acum și din viitor și problemele globale existente în momentul de față.

Pentru a participa la acest eveniment și pentru a pune întrebări companiilor și organizațiilor prezente, înscrie-te aici: http://bit.ly/YSF2020-register.

În această ediție ne vom axa pe leadership-ul de acum și din viitor și pe problemele globale existente în momentul de față și cum le putem soluționa pas cu pas. Subiectele din cadrul agendei YouthSpeak Forum Talks au fost selectate pe baza răspunsurilor oferite de tineri în cadrul YouthSpeak Survey, un sondaj global menit să ofere insight-uri și să facă vocea tinerilor auzită în fața diferiților factori decizionali pe probleme de tineret.

De asemenea, în urma măsurilor care au fost luate pe teritoriul României, ca urmare a răspândirii virusului COVID-19, dorim să vă informăm că evenimentul va avea loc 100% online, pentru siguranța tuturor membrilor, partenerilor și a participanților.

Pentru ca evenimentul să fie unul de succes, avem și un moderator, Lucian Cramba, co-fondator Beez. Este o persoană orientată spre oameni, în lumea afacerilor. Dispus să-și asume riscuri și să-și seteze obiective îndrăznețe, având un still de lucru de tipul “totul sau nimic”, Lucian este o persoană dinamică și orientată spre rezultate. El este de părere că tehnologia este o cale care poate furniza oamenilor soluții pentru un viitor mai bun. Ne-am dorit o gazdă care să fie conectată la tema evenimentului și ne bucurăm să-l avem pe Lucian alături de noi.

Persoanele care vor avea discursuri de tip keynote le puteți găsi pe evenimentul nostru: https://bit.ly/YSFTalksEvent

Călin Biriș, Cătălin Matei, Irina Duma, Ada și mama sa, Antoneta Galeș, Ioana Dospinescu se numără printre persoanele care vor avea aceste discursuri de tip keynote și vor vorbi despre diverse subiecte, precum viitorul educației în România, sănătate și sănătate mintală și multe altele.

Pe lângă aceste keynote-uri, vom avea și workshop-uri ținute de companii și organizații recunoscute în România. În aceste workshop-uri vom vorbi despre tehnologia în sistemul educațional, rolul instituțiilor publice în viața tinerilor, leadership sau multiship și despre cum te poți implica în digitalizarea educației. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmăriți evenimentul nostru de pe Facebook: https://bit.ly/YSFTalksEvent și fii pe fază, deoarece avem postări zilnice.

Nu uitați să vă înscrieți aici: http://bit.ly/YSF2020-register și nu uitați să vă invitați și prietenii la eveniment, deoarece cu siguranță nu veți regreta.

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948. Timp de 20 de ani s-a urmărit a se face o schimbare şi a se conecta tinerii din toată lumea. În România AIESEC este prezentă în 15 oraşe şi face parte din una din cele mai mari organizaţii globale conduse de tineri. Fiind prezentă în 107 de ţări, AIESEC a ajutat tinerii să trăiască experienţe ce le-a schimbat viaţa, oferind oportunităţi internaţionale studenţilor.

Despre YouthSpeak Forum:

YouthSpeak Forum este un eveniment cu tradiție în România, fiind organizat anual încă din 2016 în orașe universitare precum București, Constanța, Galați, Iași și Oradea.

  • 16 ediții organizate la nivel de țară între 2016 și 2020;

  • 2.000+ de participanți ce și-au dezvoltat abilități profesionale și au învățat cum să contribuie la rezolvarea problemelor globale;

  • 68+ companii partenere ce au facilitat workshop-uri pentru participanți;

  • 96+ ore de discuții și dezbateri pe subiecte cheie ce afectează tineretul;

  • 80+ discursuri de tip keynote ce au inspirat și împuternicit tinerii să genereze impact în comunitățile lor.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.