Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Your Big Year 2010: castiga o calatorie in jurul lumii pentru implicarea ta in comunitate!

0

Ai spirit antreprenorial şi visezi la o expediţie pe  5 continente? Your Big Year este oportunitatea ideală.

Competiţia este cel mai important eveniment oficial al Global Entrepreneurship Week şi este deschisă acum inclusiv către aplicanţi din România. Câştigătorii vor avea ocazia să întâlnească antreprenori, lideri globali şi celebrităţi în timpul unei călătorii de 1 an în jurul lumii şi vor participa la o adevărată aventură – de la proiecte de educaţie  în America de Sud la eforturi de conservare naturală în Asia.

Cum te poţi implica în Your Big Year? Fie participând la provocările originale pe care le lansează competiţia,  fie  contribuind la promovarea şi atragerea de resurse pentru comunitate.  Junior Achievement România poate deveni, cu voturile susţinătorilor, una dintre cele 12 organizaţii alese  până la 21 iulie pentru a beneficia de o investiţie în misiunea ei.

Ca gazde Global Entrepreneurship Week, vrem să demonstrăm  la nivel global că românii îşi susţin comunitatea, atât prin participarea la competiţie, cât şi prin votul dat organizaţiei noastre. O investiţie de 1 minut pe care fiecare o poate face pentru educaţia din România!” declară Lucian Grămescu, director operaţiuni al Junior Achievement România.

Daca doriti sa fiţi competitior , informaţii despre competiţie sunt disponibile la www.yourbigyear.com.

Daca doriti sa votaţi pentru Junior Achievement România  mergeţi  la www.yourbigyear.com/dashboard/charity_poll/.

Junior Achievement România, organizaţie non-profit a fost fondată în anul 1993 şi este parte a Junior Achievement Worldwide®, USA şi Junior Achievement-Young Enterprise, Europe. JA este cea mai mare şi cea mai dinamică organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială. În România, programele JA de tip „learning by doing”  sunt urmate anual de peste 325 000 de elevi din 1200 de insitituţii de învăţământ şi se desfăşoară local în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, instituţiile de învăţământ şi comunitatea de afaceri.  Pentru detalii accesaţi www.jaromania.org.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.