Your Big Year 2010: castiga o calatorie in jurul lumii pentru implicarea ta in comunitate!

0

Ai spirit antreprenorial şi visezi la o expediţie pe  5 continente? Your Big Year este oportunitatea ideală.

Competiţia este cel mai important eveniment oficial al Global Entrepreneurship Week şi este deschisă acum inclusiv către aplicanţi din România. Câştigătorii vor avea ocazia să întâlnească antreprenori, lideri globali şi celebrităţi în timpul unei călătorii de 1 an în jurul lumii şi vor participa la o adevărată aventură – de la proiecte de educaţie  în America de Sud la eforturi de conservare naturală în Asia.

Cum te poţi implica în Your Big Year? Fie participând la provocările originale pe care le lansează competiţia,  fie  contribuind la promovarea şi atragerea de resurse pentru comunitate.  Junior Achievement România poate deveni, cu voturile susţinătorilor, una dintre cele 12 organizaţii alese  până la 21 iulie pentru a beneficia de o investiţie în misiunea ei.

Ca gazde Global Entrepreneurship Week, vrem să demonstrăm  la nivel global că românii îşi susţin comunitatea, atât prin participarea la competiţie, cât şi prin votul dat organizaţiei noastre. O investiţie de 1 minut pe care fiecare o poate face pentru educaţia din România!” declară Lucian Grămescu, director operaţiuni al Junior Achievement România.

Daca doriti sa fiţi competitior , informaţii despre competiţie sunt disponibile la www.yourbigyear.com.

Daca doriti sa votaţi pentru Junior Achievement România  mergeţi  la www.yourbigyear.com/dashboard/charity_poll/.

Junior Achievement România, organizaţie non-profit a fost fondată în anul 1993 şi este parte a Junior Achievement Worldwide®, USA şi Junior Achievement-Young Enterprise, Europe. JA este cea mai mare şi cea mai dinamică organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială. În România, programele JA de tip „learning by doing”  sunt urmate anual de peste 325 000 de elevi din 1200 de insitituţii de învăţământ şi se desfăşoară local în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, instituţiile de învăţământ şi comunitatea de afaceri.  Pentru detalii accesaţi www.jaromania.org.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează