Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Xerox si PrintReleaf ajuta clientii sa isi indeplineasca obiectivele de sustenabilitate

0

Clientii Xerox care utilizeaza serviciile de management al imprimarii (MPS) vor putea contribui la reimpadurirea suprafetelor forestiere globale cu ajutorul noului parteneriat incheiat de Xerox cu PrintReleaf. Sub deviza „pentru fiecare imprimare, cate o plantare,” PrintReleaf foloseste datele din rapoartele de utilizare a hartiei si calculeaza de cati copaci plantati este nevoie pentru a contracara efectul consumului de hartie asupra mediului, avand in vedere caracteristicile unui anumit spatiu geografic.

Clientii Xerox din intreaga lume vor putea sa se inscrie in programul PrintReleaf ca o optiune a contractului de servicii pentru managementul imprimarii. Prin intermediul unui portal online, Xerox isi va ajuta clientii sa aleaga un proiect de management forestier in cadrul caruia vor fi plantati copacii si va asigura monitorizarea si raportarea impactului pe care il au aceste actiuni asupra eforturilor globale de reimpadurire.

„De la programul Green World Alliance si pana la Xerox Print Awareness Tool, facem eforturi considerabile in ceea ce priveste sustenabilitatea,” spune Wendi Latko, vice presedinte, Environment, Health, Safety & Sustainability, Xerox. „Cu ajutorul parteneriatului cu PrintReleaf putem sa ducem si mai departe initiativele noastre pentru sustenabilitate, oferindu-le clientilor MPS un serviciu omologat in industrie, care va sprijini si va promova eforturile companiilor care au grija de mediul inconjurator.”

„Xerox este un partener ideal, multumita unei lungi istorii in domeniul sustenabilitatii, alaturi de care abia asteptam sa lucram pentru a face planeta un loc mai bun si mai verde,” spune Jordan Darragh, CEO si fondator, PrintReleaf. “Este un parteneriat cu mult potential, care ne va ajuta cu siguranta sa extindem reteaua de utilizatori PrintReleaf si sa atingem noi obiective de reimpadurire.”

Despre PrintReleaf

PrintReleaf este singura platforma de tehnologie care foloseste datele din rapoartele de utilizare a hartiei si calculeaza de cati copaci plantati este nevoie pentru a contracara efectul consumului de hartie asupra mediului. Tehnologia patentata PrintReleaf nu doar ca analizeaza consumul de hartie, dar monitorizeaza partenerii PrintReleaf care se ocupa cu reimpadurirea, pentru a garanta indeplinirea obiectivelor. Companii de top din intreaga lume, care au grija de mediul inconjurator si se numara printre liderii sustenabilitatii corporative, dar si clientii lor, se bazeaza pe PrintReleaf pentru a le oferi retea de parteneriate din domeniul forestier, tehnologic si de business. Pentru mai multe informatii, accesati www.printreleaf.com.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.