Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Xerox se numara printre producatorii cu cele mai sustenabile practici de business

0

Xerox a fost inclusa, pentru al optulea an consecutiv, in topul companiilor cu rezultate excelente privind practicile de sustenabilitate. Clasamentul este realizat de EcoVadis, un grup de evaluare a sustenabilitatii business-urilor globale.

xerox-logo

Xerox s-a clasat pe primele pozitii (top 1%) in toate categoriile de furnizori, fiind cel mai bine clasat producator din industria sa in ceea ce priveste sustenabilitatea. De asemenea, Xerox face parte din top 2% furnizori din categoria producatorilor de computere si echipamente periferice. In fiecare an, 110 tari iau parte la acest studiu, efectuat pe 150 de sectoare de business. Aspectele evaluate sunt politicile corporative, initiativele si realizarile privind mediul inconjurator, respectarea regulilor privind conditiile de munca, bunele practici de business si lanturile de aprovizionare.

“La baza companiei noastre a stat intotdeauna impactul pozitiv pe care il au produsele, solutiile si serviciile noastre asupra comunitatilor si a intregii planete,” spune Flor M. Colon, presedinte Xerox Corporate Social Responsibility Council.

“Suntem foarte mandri de distinctiile acordate de EcoVadis si vom sarbatori asta alaturi de angajatii nostri din intreaga lume.”

Pentru a afla mai multe despre responsabilitatea sociala corporativa in cadrul Xerox, accesati raportul de Global Citizenship.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.