Xerox se numara printre cele mai etice companii din lume, pentru al unsprezecelea an consecutiv

0

Compania Xerox (NYSE: XRX) a fost inclusa de catre Institutul Ethisphere, lider mondial in definirea si promovarea standardelor si practicilor etice in afaceri, in clasamentul celor mai etice companii din lume, in 2017.

Xerox este una din cele 13 companii care au fost incluse in clasament timp de 11 ani consecutivi, fapt care demonstreaza angajamentul sau autentic pentru respectarea celor mai inalte standarde si practici etice in afaceri.

“Suntem foarte mandri ca numele companiei Xerox a devenit sinonim cu inovatia, calitatea si integritatea,” spune Jeff Jacobson, CEO Xerox. “Intotdeauna ne-am desfasurat activitatea intr-un mod cat mai etic cu putinta, in toate tarile in care ne-am derulat operatiunile.”

Evaluarea celor mai etice companii din lume se bazeaza pe cadrul de analiza Ethics Quotient® (EQ) al Institutului Etisphere, care ofera o modalitate de a evalua cantitativ performanta unei companii intr-un mod obiectiv, coerent si standardizat. Informatiile culese ofera, mai degraba, un esantion reprezentativ al criteriilor de competenta de baza – aspecte legate de guvernanta corporativa, risc, durabilitate, conformitate si etica.

Punctajele sunt grupate in cinci categorii principale si anume: etica si programe de conformitate (35%), cetatenie corporativa si responsabilitate (20%), cultura a eticii (20%), guvernanta (15%) si leadership, inovatie si reputatie (10%).

“De-a lungul ultimilor unsprezece ani, am fost martori la o schimbare privind asteptarile societatii, precum si la o redefinire constanta a legilor, reglementarilor si climatului geo-politic. De asemenea, am observat modul in care cele mai etice companii din lume au raspuns la aceste provocari: investind in comunitatile locale, adoptand strategii de crestere a gradului de diversitate si incluziune si concentrandu-se pe avantajele sustenabile de business pe care le ofera gandirea pe termen lung,” a explicat CEO-ul Ethisphere, Timothy Erblich. „Ii felicitam pe toti angajatii cu ocazia includerii Xerox in topul celor mai etice companii din lume.”

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.