Xerox lansează Toner Optimizer pentru a ajuta companiile să își reducă amprenta de carbon

0

Xerox lansează Toner Optimizer, un nou instrument care ajută companiile din întreaga lume să își reducă impactul asupra mediului înconjurător, fără a compromite viteza sau calitatea proceselor de imprimare.

În timpul tipăririi, pixelii pătrați de pe monitoarele computerelor sunt convertiți în cercuri, care pot fi citite de echipamente, ceea ce crează o suprapunere în acoperirea cu cerneală și toner. Xerox Toner Optimizer poate detecta și elimina pixelii suprapuși, precum și utilizarea inutilă sau excesivă de cerneală și toner, reducând cantitatea de deșeuri și costurile legate de imprimare.

Xerox_registered mark
Noul instrument ajută clienții să:

• Monitorizeze mai bine mediul de imprimare: Instrumentul permite companiilor să aibă o imagine clară asupra infrastructurii lor de imprimare, incluzând dispozitivele USB conectate direct, înregistrarea informațiilor ce țin de consumul de toner și de hârtie, numărul de utilizatori conectați și de pagini imprimate.
• Demonstreze că sunt responsabili şi că au grijă față de mediul înconjurător: Instrumentul identifică și elimină pixelii care se suprapun în timpul imprimării, ajutând companiile să îşi reducă consumul de toner și cantitatea de deșeuri produsă.
• Obțină rezultate optime pentru imprimare: Instrumentul folosește algoritmi avansați pentru a identifica diferitele elemente de pe pagină, cum ar fi text, grafice sau imagini. Astfel, se asigură o imprimare de înaltă calitate pentru o varietate de documente.
• Se integreze în mediile de IT și de management al documentelor existente: Instrumentul beneficiază de tehnici de configurare automată, care permit integrarea perfectă în mediile de imprimare. De asemenea, se pot face ajustări pentru a satisface cerințele specifice grupurilor de utilizatori sau aplicațiilor. Un program pentru desktop, invizibil pentru utilizatori, rulează în permanență pe fundal și asigură un flux de lucru fără întreruperi.
• Ia decizii în funcție de informaţiile existente: Înregistrarea și raportarea informațiilor ajută companiile să își gestioneze mai bine resursele, prin luarea deciziilor în funcție de datele disponibile și identificarea unor oportunități de reducere a costurilor.

Noua soluție face parte din abordarea în trei etape a serviciilor de management al documentelor: evaluare și optimizare, securizare și integrare, automatizare și simplificare. Xerox își sprijină, astfel, clienții în gestionarea proceselor de business și a resursele, într-un mod cât mai eficient.

Despre Xerox

Xerox contribuie la schimbarea modului în care funcționează lumea. Folosindu-ne expertiza în imagistică, procese de business, analiză, automatizare și înțelegerea nevoilor consumatorului, gestionăm fluxul de lucru și oferim un grad mai mare de productivitate, eficiență și personalizare. Ne derulăm activitatea în 180 de țări, iar cei peste 130.000 de angajați Xerox inovează și oferă servicii de business, echipamente de imprimare, software și soluții care produc o diferență reală pentru clienții noștri – și clienții lor. Aflați mai multe pe www.xerox.com.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează