Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Xerox lansează raportul privind sustenabilitatea „Global Citizenship”

1

 

Xerox lansează raportul său anual „Global Citizenship” pe anul 2013, care surprinde progresele companiei din birourile din toată lumea în privinţa sustenabilităţii, pe categorii precum energie, apă şi deşeuri.

Printre cele mai importante programe şi rezultate obţinute de Xerox în materie de sustenabilitate se află:

  • Programul Energy Challenge pe 2012 care a condus la o reducere cu 42% a emisiilor de gaze de seră în ultimii 10 ani
  • Programul Zero Waste to Landfill care a ajuns la o rată de refolosire şi reciclare a echipamentelor şi a consumabilelor de până la 99,3%
  • Programul Water Conservation a redus consumul de apă cu până la 17% în ultimul an
  • Încheierea cu succes al celui de-al 17-lea an de parteneriat cu The Nature Conservancy, o organizaţie globală de protecţie a mediului. Organizaţia are peste un million de membri şi a protejat până acum peste 119 milioane de acri de teren şi mii de mile de râuri în toată lumea.

Raportul Global Citizenship este organizat în patru secţiuni, care urmăresc eforturile Xerox în materie de sustenabilitate: sprijinire a clienţilor, îmbunătăţirea locului de muncă, conservarea planetei şi dezvoltarea comunităţii.

Pentru al şaselea an consecutiv, Xerox a răspuns criteriilor FTSE4Good privind CSR-ul, agajamentul social şi al părţilor interesate, drepturile omului şi acţiunile de protejare a mediului. Creat în 2011, Index-ul FTSE4Good reprezintă o serie de repere pentru investitorii responsabili, care vor să măsoare performanţa companiilor în care investesc, folosind standarde internaţionale recunoscute.

 

Despre Xerox

De la inventarea xerografiei acum 75 de ani, echipa Xerox ajută companiile să-și simplifice modul de lucru. Astăzi, compania este lider global în managementul documentelor și al proceselor de business, ajutând oamenii să fie mai eficienți și să se concentreze mai mult pe activitățile principale de business. Cu sediul în Norwalk, Conn., peste 140.000 de angajați Xerox ajută clienți din 160 de țări, oferind servicii de business, echipamente de imprimare și instrumente software pentru organizații comerciale și guvernamentale. Aflați mai multe despre Xerox pe www.xerox.com.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.xerox.ro şi pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.