Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WorldSkills Romania: 2 oportunitati de internship pe o perioada de 6 luni

0

WorldSkills Romania vine cu 2 oportunitati de internship pe o perioada de  6 luni, cu posibilitatea de angajare la sfarsitul internship-ului.

Cei selectati vor avea minunata oportunitate de a participa la International TVET Youth Forum  care va avea loc la Abu Dhabi in octombrie 2017. Deadline-ul pentru transmiterea aplicatiilor este 31 martie 2017, ora 24:00.

WorldSkills a fost fondată in anul 1950 și este astăzi un hub global care promovează excelența în domeniul meseriilor și a dezvoltării competențelor. Rețeaua globală WorldSkills Internațional (WSI) este prezentă în 75 de țări din întreaga lume.

Daca vrei sa faci parte din echipa, nu exita sa ne trimiti CV-ul tau si o scurta scrisoare de intentie la adresa office@worldskills.ro.

image-01-min

Mai multe despre Worldskills International si Worldskills Romania:

http://www.worldskills.ro/https://www.worldskills.org/ , https://worldskillsabudhabi2017.com/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.