World’s Greatest Attractions: castelul Bran, Brasov, Sibiu, Sighisoara potrivit GeoBeats.com

0

Un nou film de prezentare pune România într-o lumină favorabilă! Ghidul de călătorie video GeoBeats, include în topul destinaţilor de vizitat  şi obiective din Braşov, Sinaia, Sibiu și Sighişoara. Turiştii sunt îndemnaţi să viziteze Catelul Bran, precum și Piaţa Sfatului, Biserica Neagră din Brașov.

Filmul de prezentare pentru castelul Bran poți să-l vezi pe site-ul adevărul.ro

UPDATE: am primit de la Vali (multumim!) un link de pe 5min.com unde sunt peste 30 de filme realizate de Geobeats, Travel Channel, Watch Mojo, Shepherd Film, Passport to Adventure despre Romania. Filmele prezinta mai multe destinatii turistice romanesti (cu precadere din Transilvania): Peles, Bran, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Harman, Prejmer, Alba Iulia, Tusnad, Lacul Sf. Ana, Lazarea, Sovata, Cluj, Bucuresti etc.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează