World Market – food and culture Praga

0

Evenimentul World Market – food and culture, organizat de Primăria Praga 6, va avea loc pe data de 4 iunie 2016, în intervalul orar 8:00 – 16:00, în piața Vitezne. Standul României este organizat prin colaborarea dintre Ambasada României în Republica Cehă, Institutul Cultural Român de la Praga și Asociația Românilor din Republica Cehă.

Sursa: aici.

Manifestarea își propune prezentarea culturii și a gastronomiei tuturor statelor reprezentate în țara de reședință. Programul va fi unul variat şi va conţine activităţi culturale ca: teatru, dans, muzică, gastronomie tradițională etc. Deschiderea oficială va avea loc la orele 10:30, în prezența domnului Ondřej Kolář, primarul Pragăi 6.

La standul național se vor servi produse ale bucătăriei tradiționale și o varietate de vinuri românești. Totodată, publicului interesat i se vor releva aspecte ale culturii țării noastre prin intermediul materialelor promoționale puse la dispoziție. Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări organizate anual și care au foarte mare succes, bucurându-se de prezența a mii de vizitatori.

unnamed (1)

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.