Windows 8, disponibil deja pentru organizațiile neguvernamentale românești

0

Lansat de doar câteva zile în întreaga lume, Windows 8 Professional – cel mai nou si inovativ sistem de operare produs de Microsoft – este deja disponibil pentru organizațiile neguvernamentale din România, numai în catalogul TechSoup România, prin programul de donații Microsoft.

Windows 8 păstrează unele funcții din Windows XP și Windows 7, dar renunță la butonul „Start” în favoarea unui nou aspect, integrat cu aplicațiile, și a unei sincronizări mai ușoare cu servicii bazate pe cloud. Există, de asemenea, numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește utilizarea eficientă a memoriei calculatorului, performanța mai bună față de Windows 7, precum și reducerea cerințelor de spațiu pe hard-disk.

Organizațiile neguvernamentale, înregistrate deja în catalogul TechSoup România, care au achiziționat sisteme de operare Windows în ultimul an, pot solicita un upgrade la Windows8 fără niciun cost suplimentar prin opțiunea Software Assurance.

Pe lângă upgrade-uri disponibile în catalogul online TechSoup România, Microsoft propune organizațiilor neguvernamentale românești și versiuni complete ale sistemelor de operare Windows 8 prin intermediul programului Microsoft Get Genuine – program prin care orice organizație neguvernamentală care dispune de computere cu sisteme de operare ilegale sau gratuite poate solicita Windows 8.

Mai multe informații despre programul Microsoft Get Genuine puteți regăsi pe pagina TechSoup România: www.techsoup.ro/directory/248

Pentru informații suplimentare și detalii despre procesul de înregistrare și programul de donații, puteți contacta pe: Steliana Moraru, Partner Manager, TechSoup România, support@techsoup.ro, 0767.013.078

 

Despre TechSoup România

În România, TechSoup a investit, cu sprijinul partenerilor săi, peste 5 milioane de dolari în donații către organizații neguvernamentale. TechSoup România creează și instrumente de lucru și suport pentru organizațiile neguvernamentale românești, cum ar fi campanii pentru încurajarea donării a 2% către organizații neguvernamentale (www.map4good.org) sau competiții naționale pentru construirea de soluții online pentru probleme sociale offline:  ReStart Romania, Restart în Educație (www.restartromania.rowww.restartedu.ro)

TechSoup Global este cea mai mare întreprindere socială din domeniul tehnologic din lume. În cei 25 de ani de activitate, TechSoup a donat peste 9.7 milioane de produse software și hardware către 183.000 organizatii din peste 40 de țări din toată lumea. Despre cum aceste donații schimbă viața și activitatea organizațiilor din toată lumea, puteți citi și pe pagina TechSoup: http://techsoupglobal.org/local-impact-map

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează