Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Windows 10 este disponibil ca upgrade gratuit! Pe parcursul intregului an, Microsoft va colabora cu 10 organizatii non-profit globale si 100 nationale pentru a le ajuta sa schimbe lumea in bine

0

Windows 10 este disponibil ca upgrade gratuit pentru utilizatorii din 190 de țări

Utilizatorii individuali şi organizațiile au la dispoziție un sistem de operare familiar și inovator, ce include aplicații precum Cortana, Microsoft Edge, Xbox App, noile aplicații universale Office.

1

Redmond, Washington — 29 iulie 2015 — Microsoft anunță disponibilitatea Windows 10 începând de astăzi. Utilizatorii din 190 de țări au acces la noul sistem de operare ca upgrade gratuit1 sau preinstalat pe noile PC-uri şi tablete.

Windows 10 include inovații precum Cortana2, o aplicație pentru Xbox şi Microsoft Edge, oferind o experiență familiară, dar în același timp mai personală şi productivă. Noul sistem de operare, cel mai sigur Windows de până acum, este livrat ca serviciu şi ulterior actualizat automat cu cele mai recente inovații şi funcții de securitate. Utilizatorii vor beneficia de o experiență unică, disponibilă pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, tablete, telefoane, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens şi multe altele, peste 2.000 de dispozitive și configurații fiind deja în proces de testare. Noul Windows Store şi kit-ul Windows Software Development sunt puse, la rândul lor, la dispoziția utilizatorilor începând de astăzi, deschizând astfel calea către experiențe noi şi inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea aplicațiilor pe Windows 10.

Oamenii din întreaga lume sărbătoresc astăzi lansarea Windows 10 în cadrul evenimentelor care au loc în 13 țări și prin implicarea într-o inițiativă dedicată persoanelor şi organizațiilor care au un impact semnificativ în comunitățile din întreaga lume. Microsoft încurajează utilizatorii să își împărtășească planurile de a schimba lumea cu ajutorul hashtag-ului #UpgradeYourWorld și să voteze pentru a contribui la desemnarea organizației non-profit cu activitate globală care va primi o donație financiară din partea companiei. Votul se derulează pe platformele de socializare, folosind #UpgradeYourWorld şi #vote pe Instagram, Facebook sau Twitter. Pentru mai multe informații despre inițiativa Upgrade Your World, vă rugăm să accesați: http://www.windows.com/upgradeyourworld.

“Astăzi intrăm într-o nouă eră Windows. Încă de la început, Windows 10 a fost unic – conceput cu ajutorul feedback-ului primit de la peste 5 milioane de fani, livrat ca serviciu şi oferit ca upgrade gratuit”, a declarat Terry Myerson, Executive Vice President, Windows and Devices Group Microsoft Corp. „Windows 10 a fost dezvoltat în acord cu viziunea noastră de a avea o experiență de operare mai personală, mai naturală, mai mobilă şi mai sigură. Suntem foarte încântați să oferim, împreună cu partenerii noștri, cel mai bun Windows care a existat vreodată, un sistem de operare care le va permite oamenilor şi organizațiilor din întreaga lume să realizeze lucruri extraordinare.”

Windows 10: cel mai bun Windows care a existat vreodată

Windows 10 este rapid şi familiar, readucând meniul Start şi funcțiile Live Tiles prin care oferă actualizări constante pentru informațiile care contează cel mai mult. Windows 10 este cel mai sigur sistem de operare Windows de până acum, atât prin intermediul optimizarilor aduse Windows Defender şi SmartScreen care asigură protecție împotriva virușilor, malware şi phishing, cât şi prin inovații precum Windows Hello, un mijloc de autentificare rapid, sigur şi care nu solicită o parolă. Păstrarea device-ului mereu actualizat este simplă, utilizatorii urmând să primească actualizări gratuite care îi vor ajuta să beneficieze de cele mai noi funcții şi opțiuni de securitate pe parcursul ciclului de viață al dispozitivului.

Windows 10 este mai personal şi mai productiv, cu capacități integrate de recunoaștere vocală, tactilă sau a instrumentelor de tipul stilourilor, pentru o interacțiune mai naturală cu PC-ul. Este conceput pentru o integrare perfectă cu Office şi Skype și permite o trecere ușoară de la o aplicație la alta, precum și o mai bună organizare prin funcțiile Snap şi Task View. Windows 10 vine cu numeroase experiențe și dispozitive inovatoare, printre care:

• Cortana – asistentul personal digital care vă ajută să găsiți rapid informațiile necesare la momentul potrivit;
• Noul browser Microsoft Edge – permite utilizatorilor să navigheze, să citească şi să marcheze informațiile rapid, precum şi să partajeze informații pe Internet;
• Aplicația integrată Xbox – aduce experiența Xbox pe dispozitivele Windows 10, de la prieteni, jocuri şi victorii;
• Continuum – optimizează aplicațiile şi experiențele între modurile touch şi desktop;
• Aplicații native precum Photos, Maps, Groove – noua aplicație de muzică de la Microsoft şi Movies & TV oferă opțiuni de divertisment şi productivitate. Cu OneDrive, fișierele pot fi partajate şi actualizate mai ușor pe orice dispozitiv;
• Aplicația Microsoft Phone Companion – le permite telefoanelor iPhone, Android sau Windows să comunice fără probleme cu dispozitivele Windows 10;
• Noile aplicații Office Mobile pentru tabletele Windows 10 sunt disponibile astăzi în Windows Store.
Construite pentru scenarii de lucru on-the-go, aplicațiile Word, Excel şi PowerPoint oferă o experiență uniformă, touch-first, pentru tablete de dimensiuni mici. Special pentru ocaziile în care aveți nevoie de notițe digitale, aplicația integrată OneNote este pre-instalată în Windows 10. Lansarea aplicațiilor Office pentru desktop (Office 2016), programată pentru următoarea perioadă, vă va oferi cea mai bogată serie de funcții pentru crearea de conținut profesional. Concepute pentru precizia unei tastaturi şi a mouse-ului, aceste aplicații vor fi optimizate pentru PC-uri cu ecran mare, notebook-uri şi dispozitive 2 în 1 precum Surface Pro.

Windows 10: cea mai bună platformă pentru companii

Feedback-ul milioanelor de profesioniști IT au contribuit la dezvoltarea Windows 10, versiunea Windows cu cel mai mare număr de testări de până acum. Pregătit să răspundă nevoilor companiilor de orice dimensiune, Windows 10 va ajuta companiile să se protejeze împotriva atacurilor cibernetice moderne, să ofere experiențe familiare angajaților şi să stimuleze inovația continuă prin intermediul unei platforme care ține companiile la curent cu cele mai noi tehnologii. Companiile vor putea controla mai bine frecvența proceselor de actualizare şi vor putea selecta funcțiile adecvate pentru fiecare grup de angajați.

Windows 10 oferă opțiuni de securitate la nivel enterprise, astfel încât clienții își pot înlocui parolele cu opțiuni mai sigure, își pot proteja datele şi identitățile corporate şi pot utiliza doar soft-uri în care au încredere. Noile instrumente de management şi implementare simplifică gestionarea dispozitivelor, contribuie la reducerea costurilor şi permit companiilor să-şi securizeze infrastructura prin integrarea cu sistemul de management din Microsoft Azure.

Aplicații de top disponibile pe Windows 10

Noul Windows Store se deschide astăzi şi include deja noi aplicații dedicate Windows 10. Windows Store oferă o experiență de achiziție facilă pentru aplicații populare gratuite şi contra cost, jocuri, filme, programe TV şi muzică, adaptate pentru toate dispozitivele Windows. Noul Windows Store este singurul magazin în care utilizatorii pot folosi Cortana pentru a-şi controla aplicațiile vocal5 şi pentru a primi notificări în timp real prin Live Tiles. Întregul conținut Windows Store este certificat de Microsoft pentru a asigura o mai bună securitate a dispozitivelor. Pe lângă aplicațiile Windows 8.1 existente precum Netflix, Windows Store oferă un flux constant de Aplicații Windows și jocuri noi şi actualizate, precum Twitter, Minecraft: Windows 10 Edition beta, Hulu, iHeart Radio, USA TODAY, Candy Crush Saga și altele, inclusiv WeChat și QQ, care vor fi lansate în curând.6

Upgrade rapid și device-uri noi

Trecerea la Windows 10 este un proces simplu pentru clienții care utilizează Windows 7 sau Windows 8.1 pentru PC sau tabletă în variantă licențiată. Începând de astăzi, utilizatorii care şi-au rezervat upgrade-ul la Windows 10 vor fi notificați în valuri în momentul în care noul sistem de operare este pregătit pentru instalare pe dispozitivele lor. Pentru clienții business, Windows 10 este disponibil în acest moment pentru a fi partajat în mediile lor de lucru, iar începând cu 1 august, organizațiile care dețin licențe de volum pot începe migrarea la Windows 10 Enterprise şi Windows 10 Education.

Partenerii de retail sunt pregătiți să ajute utilizatorii să facă upgrade-ul la Windows 10, ca parte a celui mai amplu program de asistare a utilizatorului de până acum: peste 100.000 de retaileri sunt instruiți şi zeci de mii de magazine din întreaga lume au fost pregătite pentru acest proces. Începând de astăzi sunt disponibile programe de upgrade gratuite, iar Windows 10 va fi accesibil la scară largă în magazinele retail de la jumătatea lunii august şi până în septembrie în întreaga lume. Dispozitivele care rulează sistemul de operare Windows 10 vor fi disponibile în anumite magazine pe 29 iulie, la care se vor adăuga multe altele în săptămânile şi lunile viitoare.

De asemenea, pentru a le oferi utilizatorilor programe dedicate pentru a facilita upgrade-ul, am lucrat alături de parteneri din retail precum Best Buy, Bic Camera, Croma, Currys/PC World, Darty, Elkjøp, Fnac, Jarrir, Incredible Connection, Media Markt, Staples, Yamada Denki, Yodobashi şi mulți alții din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre procesul de upgrade, dispozitive noi şi compatibile şi aplicații pentru Windows, vă rugăm să accesați http://www.windows.com.

Despre Microsoft

Fondată în 1975, compania Microsoft (NASDAQ “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii și soluții ce ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.

„Inspirația noastră la Microsoft este să fim liderul în tehnologie și partenerul de încredere pentru viitorul României”

1 Ofertă de upgrade gratuit valabilă pentru o perioadă limitată, pentru dispozitivele Windows 7 şi 8/8.1 calificate şi originale. Se aplică condiţii de hardware şi software; vezi http://www.windows.com/windows10upgrade pentru detalii.
2 Serviciul Cortana disponibil în pieţele selectate la lansare; experienţa poate varia în funcție de regiune şi dispozitiv.
3 Este necesar un abonament Office 365 pentru a edita aplicaţiile Office pe PC-urile şi tabletele mari Windows 10.
4 Windows Hello presupune hardware specific, inclusiv cititor de amprente, senzor IR iluminat sau alţi senzori biometrici.
5 În funcţie de hardware.
6 Anumite aplicaţii şi conţinut se comercializează separat. Disponibilitatea aplicaţiilor şi a conţinutului şi experienţa pot varia cu fiecare regiune şi dispozitiv.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.