Vezi trailerul de la filmul „Wild Carpathia”! Filmul complet pe Travel Channel in 30 octombrie 2011

0

Filmul documentar „Wild Carpathia” va fi difuzat în data de 30 octombrie 2011 pe postul de televiziune Travel Channel la ora 21:00, ne anunta anunturisportive.ro.

Documentarul prezentat în premieră mondială la Bucureşti în urmă cu câteva zile, este considerat cel mai frumos film despre România realizat până acum.

Trailerul poti sa-l vezi aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează