Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Western Union activeaza comisionul zero pentru transferurile de bani catre Nepal

0

Comision zero* pentru transferurile de bani către Nepal, inclusiv pentru transferurile de bani efectuate din România.

Fundația Western Union alocă 200.000 USD ONG-urilor implicate în regiunile afectate de cutremur.

Western Union anunță inițierea unui demers prin care folosește conectivitatea extinsă de care dispune la nivel global, canalele tradiționale și on-line prin care operează, propriii angajați, precum și rețeaua sa de Agenți pentru a oferi sprijin pentru familiile și comunitățile afectate de cutremurul din Nepal.

Activare la nivel internațional pentru consumatori:

Începând de acum și până la data de 14 mai 2015, Western Union activează comisionul zero* pentru transferurile efectuate de consumatorii care vor să trimită bani familiilor lor și celor dragi în Nepal. Comisionul zero este valabil pentru transferurile de bani către Nepal efectuate în rețeaua de locații ale Agenților Western Union din: Europa (inclusiv din România), SUA, Siria, Arabia Saudită, Emiratele Arabe, Qatar, Bahrain, Kuweit, Oman, Irak, Maldive, China, Malaiezia, Hong Kong, Australia, Noua Zeelandă, Thailanda, Singapore, Japonia, Turcia, Israel și Liban.

westen union

Consumatorii care folosesc serviciile Western Union online și aplicațiile mobile pentru a trimite bani, în țările în care acestea sunt disponibile, pot, de asemenea beneficia de comision zero* pentru tranzacțiile către Nepal până la data de 31 mai 2015. Consumatorii care folosesc serviciile online trebuie să menționeze codul promoțional NEPALRELIEF2015.

Fundația Western Union contribuie cu fonduri:

Fundația Western Union a inițiat un program de granturi prin care alocă 200.000 USD, direct sau în parteneriat cu propriii angajați, Agenți și clienți din zona de business pentru a sprijini eforturile de ajutorare a victimelor și comunităților afectate de cutremurul din Nepal.

O parte din contribuția Fundației Western Union va fi direcționată către Mercy Corps, organizație ale cărei eforturi sunt prioritar orientate în prezent către asigurarea de adăpost, hrană și apă pentru victime.

Pentru restul sumei, Fundația Western Union va oferi, la paritate, câte 1 USD pentru fiecare dolar donat de un Agent de-al său, de un client sau de către un partener de business și câte 2 USD pentru fiecare dolar donat de un angajat de-al său. Suma va fi orientată către ONG-urile direct implicate în rezolvarea urmărilor dezastrului din Nepal.

Ne-am angajat să ajutăm comunitățile pe care le deservim. Gândurile noastre se îndreaptă acum către oamenii din Nepal și către diaspora nepaleză din întreaga lume, care au mare nevoie de ajutor„, a spus Hikmet Ersek, CEO Western Union,. „În plus față de această reacție imediată, vom lucra îndeaproape cu Agenții Western Union, angajații noștri și partenerii non-profit pentru a putea oferi un sprijin suplimentar pentru inițiative pe termen lung, care să ajute la refacerea zonelor afectate.”

Președintele Fundației Western Union, Patrick Gaston, a adăugat: „Cutremurul din Nepal a avut efecte devastatoare pe scară largă, generând pierderi semnificative de vieți umane și provocând pagube materiale fără precedent. Fundația Western Union sprijină eforturile de întrajutorare, inclusiv programele care asigură hrană, adăpost și apă potabilă pentru familiile cele mai afectate.”

*Datorită gravității cutremurului, unele locații ale Agenților Western Union din Nepal pot să nu fie imediat operaționale sau să nu posede fonduri suficiente.

Despre Western Union

The Western Union Company (NYSE: WU) este unul din liderii globali în servicii de plăti. Împreună cu organizațiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil și Western Union Business Solutions, Western Union le oferă clienților săi modalități rapide, fiabile și ușoare de a trimite sau primi bani în locații din întreaga lume, de a realiza plăți şi de a achiziționa ordine de plată. Începând cu 31 decembrie 2014, serviciile sub marca Western Union, Vigo şi Orlandi Valuta au fost accesibile printr-o reţea comună de peste 500.000 de locații ale Agenților în 200 de țări şi teritorii şi peste 100.000 de bancomate și chioșcuri. În 2014, The Western Union Company a efectuat 255 de milioane de tranzacții consumer-to-consumer la nivel global, realizând transferuri totale de 85 de miliarde de USD între consumatori şi a efectuat 484 de milioane de plăţi comerciale. Pentru mai multe  informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.westernunion.com

Despre Western Union Foundation

Fundația Western Union este dedicată pentru a crea o lume mai bună, în care capacitatea de a-ți îndeplini visele beneficiind de oportunități economice nu este doar privilegiul unora, ci un drept al tuturor. Prin programul său stindard, Education for Better, și cu sprijinul Western Union Company, a angajaților, a Agenților și a partenerilor de afaceri, Fundația Western Union duce la îndeplinire această viziune prin sprijinirea eforturilor în educație și ajutorare în caz de dezastru, considerate căi spre un viitor mai bun. Eforturile noastre combinate fac viața mai bună pentru persoane fizice, familii și comunități din întreaga lume. De la lansarea sa, Fundația Western Union a alocat peste 101,1 milioane USD în granturi și donații. Aceste fonduri au ajuns la 2.739 de organizații neguvernamentale din 135 de țări și teritorii din întreaga lume. Fundația Western Union este o organizație de caritate, recunoscută sub legea §501 (c) (3) în Statele Unite ale Americii. Pentru mai multe detalii, vizitați www.westernunionfoundation.org sau urmăriți-ne pe Twitter @ TheWUFoundation.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.