Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar: Soluții de finanțare pentru afacerea ta

0

Ești în căutare de soluții de finanțare pentru afacerea ta în această perioadă turbulentă?

CIVITTA, start-up.ro și Instant Factoring te invită la un seminar în care vei afla despre oportunitățile de finanțare naționale, fonduri UE precum și prin factoring. Aceste modalități te pot ajuta să elimini decalajul financiar pentru compania ta.

sursa: aici.

Pe parcursul webinarului, experții noștri în accesarea de finanțări nerambursabile vor prezenta mai multe programe de finanțare, beneficiile acestora, criteriile de eligibilitate și procesul de aplicare. De asemenea, vom vorbi despre cum îți poți optimiza cash flow-ul și capitalul operațional.

Webinarul va fi moderat de Vlad Andriescu – Redactor șef la start-up.ro

Despre ce vom vorbi:
☑️ Oportunități de finanțare nerambursabilă naționale și UE disponibile în prezent – Silvia Ursu, Partener Asociat la CIVITTA România
☑️ Soluții flexibile și inovatoare de finanțare a lichidităților – Adina China-Birta, Country manager Romania la Instant Factoring

Vom avea și un Q&A public în care vei putea să adresezi întrebări speakerilor atât în timpul prezentărilor cât și după acestea.

📅 5 mai 2020, ora 17:00. Adaugă-ți eventul în calendar pentru a primi reminder atunci când acesta începe
💻 Webinarul va avea loc pe Zoom
⏩ Înregistrează-te aici: https://bit.ly/2YhLIQX

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.