We Singing Colors, cu taxi-ul pana in Canada

0

 

Piesa “Day for my eyes” a celor de la We Singing Colors, filmata si cantata in taxi, a ajuns pe site-ul canadian www.taxitakesontheworld.com, site care urmareste relatiile interumane din taxiurile din lumea intreaga.

Alaturi de filmarea din taxi, We Singing Colors au dat si un interviu in limba engleza fondatorilor site-ului, despre muzica lor si activitatea trupei in Romania.

Filmul din taxi a fost filmat in iarna lui 2012 de Adi Bulboaca.

Interviul poate fi citit aici: http://184.168.80.129/~taxitake/News/Post/we-singing-colors-taxi

Momentan formatia se pregateste sa lanseze cel de-al patrulea videoclip, pevazut sa apara in luna mai.

tt_logo

Background

We Singing Colors a pornit initial ca proiect solo al lui Andrei, vocalul The Amsterdams, iar ulterior acesta a cooptat-o si pe Roxana Niculae la voce.

Timp de aproape de 2 ani au cantat in mai toate cluburile importante din Bucuresti, in cateva orase din tara si la Chisinau.

Nu au scos inca album, dar se coace. Ei isi descriu muzica drept o combinatie „intre naive electronics si multe vocale adunate sa dea un cantec”.

Pe langa multele filmari in aer liber, in taxi sau pe acoperisuri de bloc, We Singing Colors au scos si 3 clipuri:

Martini: http://www.youtube.com/watch?v=OQy_568U1QA

Good Days / Bad Days: http://www.youtube.com/watch?v=nKL4wrQJU0A

si „A country called Surfia”: http://www.youtube.com/watch?v=NdMIhOufDIs

„Day for my eyes”: http://www.youtube.com/watch?v=VxxJBFmSJBY

Pagina de FB a We Singing Colors: www.facebook.com/wesingingcolors

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează