Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

We Singing Colors, cu taxi-ul pana in Canada

0

 

Piesa “Day for my eyes” a celor de la We Singing Colors, filmata si cantata in taxi, a ajuns pe site-ul canadian www.taxitakesontheworld.com, site care urmareste relatiile interumane din taxiurile din lumea intreaga.

Alaturi de filmarea din taxi, We Singing Colors au dat si un interviu in limba engleza fondatorilor site-ului, despre muzica lor si activitatea trupei in Romania.

Filmul din taxi a fost filmat in iarna lui 2012 de Adi Bulboaca.

Interviul poate fi citit aici: http://184.168.80.129/~taxitake/News/Post/we-singing-colors-taxi

Momentan formatia se pregateste sa lanseze cel de-al patrulea videoclip, pevazut sa apara in luna mai.

tt_logo

Background

We Singing Colors a pornit initial ca proiect solo al lui Andrei, vocalul The Amsterdams, iar ulterior acesta a cooptat-o si pe Roxana Niculae la voce.

Timp de aproape de 2 ani au cantat in mai toate cluburile importante din Bucuresti, in cateva orase din tara si la Chisinau.

Nu au scos inca album, dar se coace. Ei isi descriu muzica drept o combinatie „intre naive electronics si multe vocale adunate sa dea un cantec”.

Pe langa multele filmari in aer liber, in taxi sau pe acoperisuri de bloc, We Singing Colors au scos si 3 clipuri:

Martini: http://www.youtube.com/watch?v=OQy_568U1QA

Good Days / Bad Days: http://www.youtube.com/watch?v=nKL4wrQJU0A

si „A country called Surfia”: http://www.youtube.com/watch?v=NdMIhOufDIs

„Day for my eyes”: http://www.youtube.com/watch?v=VxxJBFmSJBY

Pagina de FB a We Singing Colors: www.facebook.com/wesingingcolors

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.