Warriors & Traders, Primul Board-Game 100% romanesc

0

Jocurile de societate au fost pana de curand un concept necunoscut in Romania. Daca acum cativa ani multi abia auzeau de Monopoly sau Risk, acum ne putem mandri cu primul joc original, dezvoltat de o echipa de romani, Warriors & Traders. Era timpul sa fie si Romania o parte a acestui univers fascinant!

Pentru pasionatii de jocuri de societate, Warriors & Traders va fi o experienta unica. Este un joc complex de pura strategie, fara elemente de noroc, ceea ce il face unic, cel putin pe piata din Romania.

Si daca tot vorbim de un concept romanesc, creatorii jocului nu s-au putut abtine si au facut din Romania o forta a evului mediu. In Warriors & Traders,  intr-o ambianta medievala, se regasesc Oltenia, Valahia, Moldova sau Transilvania, ca parte a unui imperiu in devenire.

Warriors & Traders a fost lansat la expozitia de profil Spiel ’11 din Essen, Germania, cea mai mare de acest fel din Europa. Succesul de acolo i-a determinat pe creatorii acestui joc sa faca o promisiune: lista de jocuri Made in Romania va fi in fiecare an din ce in ce mai lunga.

Mai multe detalii despre joc si lansare poti gasi pe site sau pe blog.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează