Walt Disney lanseaza in Romania Disney Channel

0

Din 19 septembrie la TV copiii au o nouă opţiune: Disney Channel! Renumita companie Walt Disney va lansa oficial pe piaţa din România, postul TV pentru copii şi adolescenţi Disney Channel.

tamburinaMaciej Bral, vicepreşedinte şi manager general al Disney Channel, divizia Europa Centrală şi de Est a declarat: „Suntem încântaţi că lansăm Disney Channel în România , pe 19 septembrie, şi suntem încrezători că noul canal TV va fi preferatul copiilor şi al familiilor acestora datorită grilei unice de filme şi seriale. În ultimii ani, Disney Channel a devenit prima opţiune a copiilor şi familiilor din întreaga lume. Acest succes are la bază angajamentul nostru de a crea programe de cea mai bună calitate pentru copii de pretutindeni, fie că locuiesc în Bucureşti, Londra sau Los Angeles”, a declarat Bral.

Articolul complet este pe site-ul mediafax.ro

(foto Florin Ghindă, Bucureşti 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează