Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VTEX va investi 4 milioane de dolari în România în următorii 2 ani  

0
  • Obiectivul este accelerarea extinderii pe plan local și în Europa Centrală și de Est

  • VTEX a investit anul trecut 1 milion de dolari pe piața locală 

București, 5 februarie 2020 – VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari, cu operațiuni în 28 de țări, și una dintre cele mai importante platforme eCommerce din lume, potrivit IDC MarketScape și Gartner, va investi 4 milioane de dolari în dezvoltare în România, în următorii 2 ani. 

VTEX a alocat 1,5 milioane de dolari pentru investiții anul acesta și 2,5 milioane de dolari în 2021.

Investițiile de anul acesta vor sprijini consolidarea proiectelor existente în România și crearea unei echipe locale puternice, formată doar din cei mai buni oameni din domeniu. Urmărim crearea de parteneriate solide cu agenții precum Zitec, cu ajutorul cărora să devenim un lider în țară și apoi în regiune. Obiectivul este să accelerăm extinderea și livrarea de noi proiecte pentru retaileri importanți din eCommerce-ul local și regional, a căror creștere o putem susține cu platforma noastră de comerț unificată, scalabilă, securizată și globală”, spune Cristi Movilă, Country Manager VTEX România.

Biroul VTEX din România va fi centru de extindere al companiei în regiune, în Europa Centrală și de Est. 

În 2019, VTEX a investit în România 1 milion de dolari în localizarea produsului, în consolidarea echipei și în acțiuni menite să sprijine dezvoltarea pieței locale de eCommerce. Anul trecut, compania a lansat un program unic de training, audit și consultanță, VTEX Partner Insights, pe care VTEX îl implementează în companiile mari și în cele care au o abordare omnichannel, interesate să-și crească vânzările și să se dezvolte rapid. 

La nivel global, VTEX s-a axat, în ultimii 5 ani, pe construirea unei platforme care să permită dezvoltarea comerțului global prin unificarea operațiunilor clienților online și offline, iar investițiile viitoare vor oferi soluții de tip unified commerce îmbunătățite. VTEX își propune să accelereze și mai mult extinderea, în direcția inovării de produs și a dezvoltării specifice fiecărei țări.

Sub presiunea clienților, care își doresc o experiență de shopping unitară între canalele online și offline, retailerii și brandurile au nevoie, în dezvoltarea lor în eCommerce, de fiabilitate și capacitatea de a-și testa propriile inovații. Soluția VTEX, nativă în cloud și foarte ușor customizabilă, le oferă pe ambele și mai mult, VTEX fiind principalul partener de creștere al marilor jucători din eCommerce”, spune Cristi Movilă. 

Despre VTEX

VTEX este singura platformă multi-tenant de comerț care unifică experiențele utilizatorilor pe toate canalele, într-o singură soluție completă, destinată companiilor medii și mari.  Cu o infrastructură cloud auto-scalabilă și o ofertă de unelte foarte puternică, platforma accelerează transformarea comerțului în companiile cu operațiuni complexe.

Soluția VTEX este folosită cu încredere de Sony, Walmart, Whirlpool, Coca-Cola, Stanley Black & Decker, Nestlé și de peste 2.500 de magazine online din 28 de țări. În 2018, compania a fost nominalizată între jucătorii cei mai importanți în IDC MarketScape Worldwide SaaS and Cloud-Enabled B2C Digital Commerce Platforms și inclusă în clasamentul Gartner Magic Quadrant pentru comerț digital.

Ca o consecință a infrastructurii de ultimă generație a platformei, precum și a numeroaselor sale soluții integrate (peste 1.000 de parteneri poziționați strategic la nivel mondial, incluzând marketplace-uri, integratori de sisteme, furnizori de plăți și logistică), care se adaugă funcționării impecabile, VTEX continuă să conducă într-o industrie în care multe companii oferă servicii învechite.

Pentru mai multe informații, vizitează http://www.vtex.com și rămâi conectat cu platforma unificată de comerț prin intermediul paginii de LinkedIn (VTEX România).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.