Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa mergi in internship în Statele Unite ale Americii?

0

Internship în Statele Unite ale Americii – Apel la candidaturi

Apel la candidaturi pentru internship în Statele Unite în cadrul programului:

„BUILDING GRASSROOTS DEMOCRACY IN MINORITY COMMUNITIES”!

Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu Centrul de Resurse pentru participare publică selectează 4 interni pentru prima rundă a programului “Building Grassroots Democracy in Minority Communities” (perioada internship-ului: 1 aprilie 2013 – 11 mai 2013).

Scopul programului este de a oferi participanţilor o oportunitate de dezvoltare profesională şi de învăţare de noi metode de implicare a cetăţenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/dezavantajate. Pe parcursul programului, internii români vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii lucrând în cadrul unor organizaţii neguvernamentale, vor participa la ateliere de lucru, vizite de sudiu etc., în funcţie de experienţa şi interesul fiecărui intern selectat.

Candidaţii la acest program trebuie să aibă experienţă de lucru cu grupuri minoritare/grupuri dezavantajate şi să fi fost implicaţi în campanii de advocacy pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă aceste grupuri. Aceştia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 şi 38 de ani şi să fie disponibili pentru a se implica, după terminarea internship-ului, în activităţi de diseminare a informaţiilor acumulate pe parcursul acestuia.

Dacă sunteţi interesaţi să faceţi parte din delegaţia de interni, CeRe vă invită să citiţi anunţul integral aici şi să candidaţi completând formularul pe care îl puteţi descărca de aici.

Formularul trebuie trimis până pe 15 noiembrie 2012 pe email la:GLC_teachdemocracy@hotmail.comnicoleta@ce-re.ro şi prin poştă pe adresa CeRe – Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucureşti,

Cod poştal: 011261.

 

 

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.