Votează tinerii care fac viitorul în competiția Future Makers

0

29 de echipe de tineri din toată țara concurează în competiția Future Makers pentru premii totale de 20.000 de euro

București, 22 octombrie. Future Makers, program educaţional de antreprenoriat pentru tineri susținut de Global Shapers Bucharest și Social Innovation Solutions vă invită la vot. Până pe 31 octombrie, pe platforma dedicată competiției, puteți alege să susțineți una dintre cele 29 de echipe de tineri și ideile lor pentru România viitorului.

Dintre cei 1500 de tineri care au participat la turneul educațional în țară, 29 de echipe finaliste se află momentan în perioada de incubare a ideilor lor de viitor, unde lucrează la transformarea lor în afaceri sustenabile. Aceștia sunt susținuți, începând din luna iunie, prin cursuri, mentorat, acces la resurse și, mai ales, apartenența la comunitatea de Future Makers. Ideile finaliste de anul acesta vizează domenii diverse, de la educație, la agricultură, transport urban, la servicii și tehnologii care ne ajută în viața de zi cu zi.

Cele 29 de echipe care concurează pentru premiul de popularitate au creat videoclipuri prin care își promovează ideea. Noi punem la dispoziție o platformă de vot prin intermediul căreia cei care ne urmăresc pot sprijini echipa favorită, care va avea oportunitatea de a câştiga premiul publicului, de 2500 de euro.

„Recomand spiritul antreprenorial oricărui tânăr din România. Cred că doar așa societatea noastră va evolua. Pentru mine, antreprenoriatul nu este o profesie, ci este un mindset pe care ar trebui să-l aibă fiecare tânăr, fie că lucrează într-o companie, fie că are propriul lui business.” Nicoleta Eftimiu, General Manager Coca-Cola România

„Sunt 3 trend-uri la care mă uit pentru 2030: o creștere a vitezei de transport și a conectivității, o creștere a digitalizării și, de asemenea, o creștere a personalizării, de la medicină la sport, entertainment sau advertising. Asta o să conducă la o lume poate un pic mai unită.” Ciprian Stănescu, Fondator Innovations for Tomorrow

Intră și votează echipa preferată și astfel:

  • Descoperi idei de business care urmăresc tendințele de viitor;

  • Afli despre produsele și serviciile pe care le vei putea accesa în curând;

  • Sprijini echipe și idei care vor schimba viitorul României.

Până pe 31 octombrie 2018 poți vota online echipa favorită din cadrul competiției de idei de viitor Future Makers. Echipa cu cele mai multe voturi va câștiga premiul publicului în valoare de 2.500 euro. Premiile juriului vor fi acordate la marea finală din 14 noiembrie, precedată de a treia ediție a conferinței Innovations for Tomorrow, unde experți internaționali din 8 țări prezintă trendurile viitorului și implicațiile lor pentru România. Votul îți asigură și sansa unei invitații la conferință.

Cum votezi?

  1. Intri pe www.futuremakers.ro.

  2. Vizualizezi videoclipurile echipelor pentru a afla mai multe despre viitor, dar și pentru a lua cea mai bună decizie.

  3. Nu te grăbi și mai treci o dată prin ele.

  4. Votezi echipa cu ideea cea mai inovativă, sustenabilă sau pe care pur și simplu ai vrea să o vezi transformată în afacere.

Oferă votul tău de încredere echipei favorite și sprijină alături de noi un grup de tineri din toate colțurile țării orientați către viitor, cu idei ambițioase și cu multă dorință de muncă.

Despre Future Makers

Programul este finanţat de Fundaţia Coca-Cola şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, parte dintr-o reţea internaţională de 300 de oraşe inițiate de World Economic Forum şi de Social Innovation Solutions, organizație de consultanță și programe de inovare și antreprenoriat social.

Mai multe detalii despre competiţie găsiţi pe www.futuremakers.ro, iar dacă aveți întrebări ne găsiți pe pagina de facebook Future Makers.

Despre autor

avatar

Ciprian Stanescu is Managing Partner of Social Innovation Solutions - an organization offering support & consultancy for NGOs and corporations on social impact, future trends and innovation. SIS also manages a variety of educational programs and business competitions for youth like Social Impact Award and Future Makers, working with over 2800 youth and incubating 70 start-ups each year. Ciprian worked 2 years for Ashoka Romania, part of the largest global organisation supporting social innovation and 10 years he worked for the Aspen Institute Romania. He is a Global Shaper Alumni of the World Economic Forum and co-founder of Global Shapers Bucharest Hub. In 2017 he started teaching a class in Futurism at The Entrepreneurship Academy as well as developing a series of conferences on the future - Innovations for Tomorrow/ Future Summit. Ciprian is currently doing his PhD in International Economics in Bucharest and holds an MA in Political Science from the Central European University.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.