VOTEAZĂ ȘI TU! O companie înfiinţată de un român în Statele Unite se află printre finaliştii celei de-a patra ediţii a Premiilor Timmy

2

O companie înfiinţată de un român în Statele Unite se află printre finaliştii celei de-a patra ediţii a Premiilor Timmy, care recompensează cele mai bune firme din domeniul tehnologiei, fiind nominalizată la categoria cea mai bună companie pentru diversitate la locul de muncă.

Sursa: aici.

Este vorba de Digital Authority Partners, companie de consultanţă şi IT cu sediul în Chicago, Illinois, deţinută de Codrin Arsene, din Galaţi, care a plecat în Statele Unite în 2006, după ce a primit Bursa Specială ”Guvernul României”. Este prima firmă din Statele Unite creată şi condusă de un român care a fost nominalizată pentru această onorabilă distincţie, câştigată anterior de companii de renume precum Facebook, LinkedIn, Venmo sau TripAdvisor.

Românii de pretutindeni pot vota compania Digital Authority Partners, pe site-ul Timmy Awards, până la 1 octombrie. Vă invităm să votaţi! E simplu. Nu trebuie creat cont nou. Vă logaţi cu Facebook şi votaţi!

„Pentru noi este o onoare şi un privilegiu să fim finalişti pentru unul dintre cele mai semnificative premii din domeniul tehnologic în Statele Unite. Mai exact, suntem nominalizaţi pentru cel mai divers şi inovativ loc de muncă. Câştigătorul este desemnat în urma unui vot public şi în urma unor deliberări făcute de un juriu de experţi în condiţii de muncă. Suntem extrem de mândri de echipa pe care am construit-o şi suntem încântaţi de noile provocări şi oportunităţi care ne stau în faţă”, a declarat preşedintele companiei Digital Authority Partners, Codrin Arsene, pentru Agerpres.

Câştigătorul premiului este decis 50% pe baza votului popular şi 50% de către un juriu de specialitate, format din experţi în condiţii de muncă. Românii de pretutindeni pot vota compania Digital Authority Partners pe site-ul Timmy Awards până la 1 octombrie.

Codrin Arsene este absolvent al Universităţii din Chicago, a treia cea mai bună universitate din Statele Unite, pe care a absolvit-o în 2010, şi a făcut un masterat în Ştiinţele Comunicaţiilor în 2012.

Digital Authority Partners oferă soluţii digitale de transformare tehnologică unora dintre cele mai mari companii din domeniul medical, al serviciilor financiare şi organizaţiilor guvernamentale, ajutându-le să-şi transforme afacerea şi să se adapteze epocii digitale în care trăim.

Inovaţia este principiul de bază al companiei Digital Authority Partners şi are un impact pozitiv în tot ceea ce fac – de la modul în care abordează problemele de afaceri până la modul în care angajează noi membri ai echipei. Misiunea companiei este de a găsi oameni care sunt la fel de diverşi în gândirea lor, cu scopul unic de a construi o echipă de clasă mondială care oferă soluţii revoluţionare pentru clienţi de pretutindeni.

Până în prezent, Digital Authority Partners a avut peste 200 de clienţi din SUA, Anglia, Germania, China, Hong Kong şi Emiratele Arabe.

Digital Authority Partners a devenit finalistă la premiul Timmy datorită modalităţii unice de angajare, în care nu contează CV-urile celor care aspiră să fie angajaţi în această companie, ci doar cum îndeplinesc sarcinile aferente postului. Prin această modalitate inovativă, Digital Authority Partners oferă oricărui candidat şansa de demonstra că este potrivit pentru poziţia vizată, fără a se ţine cont de experienţa prealabilă dau de informaţii precum provenienţă, naţionalitate, sex sau religie.

Premiile Timmy sunt organizate în zece oraşe din Statele Unite şi Canada, la patru categorii – cel mai bun start-up în domeniul tehnologic, cel mai bun manager din domeniul tehnologic, cea mai bună cultură a muncii şi cea mai bună companie pentru diversitate la locul de muncă. Compania condusă de Arsene candidează pe oraşul Chicago la categoria cea mai bună companie pentru diversitate la locul de muncă. Câştigătorii pentru acest oraş vor fi anunţaţi la 24 octombrie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

2 comentarii

  1. avatar

    ma bucur sa aflu asta,luni,24 septembrie am fost la AMBASADA AMERICII,pentru viza de emigrant,green card.Astept cu nerabdare pasaportul,sper sa fie totul ok,evntual sa ne intalnimMa numesc Liliana Squeo,sunt din Galati,coincidenta e fantastica,ramane sa ne auzim si pe viitor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.