Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Votează România pentru a ajunge pe harta Monopoly!

0

Vedetele din România votează țara noastră pentru a ajunge pe harta Monopoly

Hasbro lansează campania „România pe harta Monopoly”, o provocare adresată românilor de pretutindeni. Alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone, românii sunt invitați să acceseze site-ul www.votemonopoly.com și să-și voteze țara pentru a fi inclusă pe tabla de joc „Monopoly Here and Now”, ediția specială din acest an.

 Romania pe harta Monopoly

George Piștereanu, Emil Rengle, Florin Grozea și Raul Gheba sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să se alăture campaniei „România pe harta Monopoly”. Din dorința ca România să fie reprezentată pe tabla de joc a ediției „Monopoly Here and Now”, cei patru și-au pus imaginația la joacă și le-au împărtășit fanilor motivul pentru care au votat România: https://www.youtube.com/watch?v=4PUwMu9zEHI&feature=youtu.be. De-a lungul timpului, Hasbro și-a obișnuit publicul cu lansarea anuală a unei ediții speciale a jocului Monopoly. În 2015, îndrăgitul joc de tranzacții imobiliare pregătește ediția „Monopoly Here and Now”, în care numele popularelor cartiere colorate vor fi înlocuite cu denumirile unor orașe reprezentative ale lumii. Jucătorii de pe întreg mapamondul au la dispoziție 20 de zile pentru a vota orașele preferate care să fie incluse pe tabla de joc. Pentru ca România să se numere printre cele 20 de țări reprezentate Hasbro lansează provocarea „România pe harta Monopoly”.

 

Campania mondială de votare a celor mai populare orașe din lume se va desfășura în perioada 13 februarie – 4 martie pe site-ul www.votemonopoly.com. Lista finală a orașelor care vor fi incluse în jocul Monopoly Here & Now va fi publicată joi, 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly și, totodată, ziua în care brandul sărbătorește 80 de ani. Mai multe informații despre campania „România pe harta Monopoly” puteți găsi pe pagina oficială de Facebook (inseram link tab), iar detalii despre procesul de votare sunt disponibile pe www.votemonopoly.com.

Monopoly Trivia

De-a lungul timpului, Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu $600.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.