Votează Retezatul între Minunile Lumii!

10

retezatRetezatul are mari şanse să fie anul acesta una din cele 7 minuni naturale ale lumii! Pe lângă alte organizaţii din România, Ministerul Turismului a preluat promovarea acestei iniţiative, astfel că pe site-ul oficial poţi să găseşti informaţii în plus. Dacă vrei să votezi Retezatul atunci accesează linkul acesta. Grăbeşte-te căci mai sunt foarte puţine zile la dispoziţie! În continuare este un fragment din textul oficial de pe site-ul Ministerului Turismului.  „Ai auzit de proiectul Cele Şapte noi Minuni ale Lumii? Înseamnă că ştii că poţi vota pentru Parcul Naţional Retezat. Anul acesta se numără printre finalişti şi această rezervaţie, la secţiunea E (Păduri, Parcuri Naturale, Rezervaţii Naturale). Susţine şi tu Parcul Naţional Retezat în cursa pentru Cele Şapte noi Minuni ale Lumii.”

Şi în ziarul Adevărul putem să citim un amplu articol dedicat acestui concurs.  „Mai sunt doar 20 de zile în care putem vota singurul obiectiv românesc înscris în concursul internaţional „ Cele 7 minuni naturale ale lumii”. Parcul Naţional Retezat are nevoie de voturi pentru a putea să urce două locuri în top, pe poziţia 11, şi să se califice în a treia etapă a competiţiei mondiale “Cele şapte minuni naturale ale lumii”, lansată de Fundaţia New7Wonders.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

10 comentarii

  1. avatar

    Veniti si pe „www.fight4romania.com”. Incercam sa facem ceva si din fericire au inceput sa apara grupuri pe net cu intentia de a misca ceva pentru Romania. Hai sa facem stirile pozitive o prezenta comuna in agenda si dezbaterea publica. Nu este suficient sa publicam stirile pozitive ci trebuie sa le comentam sa le dezbatem, etc. Trebuie sa facem evidenta Romania pozitiva. Va asteptam.

  2. Pingback: Traseu turistic prin Tara Hategului! - RomaniaPozitiva

  3. avatar

    Retezatul este o minune a naturii globului. E monument natural. Parcul National Retezat trebuie sa fie monumenrt UNESCO

  4. avatar

    deci nu am fost pe retezatul dar va pot spune din foto ca este superb si merita sa intre in cele 7 minuni ale lumi si in privinta sitului va pot spune complimente este un site unde ai ce invata si vizita si poti invata foarte multe

Comentează