Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voteaza povestea de voluntariat preferata!

0

Anul acesta, la Gala Nationala a Voluntarilor, pe langa proiectele de voluntariat, voluntarii, centrele de voluntariat si coordonatorii de voluntari, sunt premiate si povestile voluntarilor. Pentru ca faptele nepovestite, raman neauzite si necitite. Si de lucrurile si oamenii de bine e bine sa auda toata lumea.

2_1_0_fb_cover_photo_gnv2015

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a invitat voluntarii din proiectele finantate prin Fondul ONG sa povesteasca experientele lor. Vor fi acordate doua premii: premiul cititorului, pentru articolul cel mai apreciat de catre cititori si premiul juriului, pentru cea mai buna scriitura. Acest concurs de articole este organizat de FDSC, iar premiile urmeaza sa fie inmanate in cadrul Galei, ce are loc la Bucuresti, pe 14 decembrie.

55 de povesti au fost inscrise in concurs, acestea se gasesc postate aici. http://fondong.fdsc.ro/articles.php

 

PREMIUL CITITORULUI

Cum se desfasoara: Cititorii pot acorda fiecarui articol intre 1 si 5 stelute. Articolul care aduna cele mai multe stelute, primeste premiul publicului. Articolul care aduna cele mai multe stelute este castigator. In dreptul fiecarui articol este afisat, ce punctaj a obtinut fiecare.

Termen limita pentru votare: 8 decembrie, ora 23.59.

PREMIUL JURIULUI

Cum se desfasoara: Castigatorul premiului juriului este stabilit de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Sunt apreciate creativitatea si acuratetea cu care subiectul este descris. Premiul este surpriza si va fi anuntat la Gala.

Asadar, scriitorii sunt invitati sa isi faca povestile auzite, iar cititorii sa voteze povestile preferate!

Gala Nationala a Voluntarilor este un eveniment al Federatiei VOLUM, ce anul acesta este organizat in cadrul proiectului „Voluntariatul prinde VOLUM in Romania”, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, Fondul ONG in Romania. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe www.galavoluntarilor.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.