Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VOTEAZĂ-I ȘI TU! Vor purta costumul național într-o cursă în jurul Europei @”Red Bull Can You Make It” Challenge

0

Un prahovean, o barladeanca si un sucevean vor sa plece in aventura vietii lor: „Red Bull Can You Make It” Challenge

Un prahovean, o barladeanca si un sucevean vor sa plece in aventura vietii lor. Vorbim despre 3 studenti care isi doresc sa promoveze costumele populare romanesti in intreaga Europa, purtandu-le in timp ce concureaza in provocarea „Red Bull Can You Make It”.
echipa roproud2

Echipa #ROproud a decis sa promoveze portul national romanesc cu ajutorul acestui concurs ca fiind uniforma lor, fiind studenti la facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti, sunt un grup de tineri mandri de faptul ca sunt romani.

Acestia sunt nevoiti ca pana in data de 25 februarie sa se claseze intre primele 16 echipe din Romania pentru ca mai apoi sa intre in urmatoarea etapa si anume jurizarea, unde ideea lor unica are sanse extrem de mari sa treaca mai departe si sa-i vedem peste doar doua luni in fotografii din diverse capitale ale Europei imbracati in ilice, ii si palari cu steagul Romaniei.

Link pentru votare : http://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/applications/5082/

Cele 4 echipe alese in urma votarii vor pleca intr-o cursa prin Europa si vor fi nevoiti sa plateasca absolut totul doar cu doze de Red Bull, punand la incercare capacitatile acestora de negustori in diferite situatii. Chiar daca au nevoie de mancare, cazare sau transport pentru a ajunge in diferite destinatii, ei vor trebui sa convinga oamenii sa ii ajute fara a plati.
echipa ROproud

Aventurile de neuitat reprezinta singurul premiu al acestui concurs pentru ei, dat fiind faptul ca vor calatori timp de o saptamana prin Europa.Vor concurs impotriva studentilor din 56 de tari diferite, urmand ca in timpul concursului 164 de echipe sa alerge dintr-un punct in altul al europei in acelasi timp. Acestia vor pleca din 5 puncte diferite : Edinburgh, Berlin, Praga, Florenta si Barcelona, insa destinatia finala ramane necunoscuta pentru participanti, urmand ca in timpul competitiei sa ajunga dintr-un oras in altul al Europei.

De ce sa votati echipa #ROproud ?

Sunt 3 tineri studenti care considera ca isi pot reprezenta cu mandrie tara, iar Mihai ne-a contactat in speranta ca oamenii ce apreciaza idea lor se vor unii si il vor ajuta sa stranga voturile de care are nevoie pentru a ramane in cursa.

In momentul de fata se afla pe locul 9, insa au scazut 5 pozitii dupa ce ieri se aflau pe pozitia a 4-a si chiar a 3-a, insa lupta este destul de acerba si oamenii din diferite orase s-au mobilizat pentru a-si sustine tinerii, asa ca a venit momentul sa ii ajutam si noi pe ei pentru a demonstra faptul ca Romania inca are tineri cu potential.
Acestia pot fi votati accesand urmatorul link : http://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/applications/5082/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.