Votează Brâncuşi!

0
O galerie londoneză, Saatchi-Gallery, realizează un top online al celor mai renumiţi 500 de artişti ai secolului XX. Clasamentul este decis de …numărul de clicuri pentru artistul preferat. Din această perspectivă, putem să considerăm că artiştii sunt votaţi într-un top de popularitate:)

România are un reprezentant de marcă în acest top. Constantin Brâncuşi reprezintă cu succes arta românească, în momentul publicării acestui articol, artistul fiind pe locul 17 din 500! Cu ajutorul unui vot, Brâncuşi poate să câştige locuri în acest top online. Votează Brâncuşi accesând site-ul Saatchi-Gallery aici! PS: Votează valorile României, dacă tot suntem în plin sezon de alegeri:)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează