Vorbe care contează: „Ce modele le dăm, ce modele le dă societatea românescă în prezent, samsari de fotbalişti care câştigă cu sutele de milioane?”

0

No comment.

„Tot vorbim despre bacalaureat că nu au reuşit prea mulţi. Ce modele le dăm, ce modele le dă societatea românescă în prezent, samsari de fotbalişti care câştigă cu sutele de milioane? Ei vor prelua treptat conducerea acestei ţări dacă nu le dăm modele. Apropo de educaţie, de mici trebuie să fie educaţi în spiritul, nu spun cuvinte mari, al muncii, al cinstei, al legalităţii. Prima mea reacţie la acea broşură, «uite, parcă era pionerul sovietic şi cu miliţianul din cărţile de educaţie din copilăria mea în anii ’50». Educaţia are legile ei. Decât modelele care sunt promovate pe bază de rating la televiziuni în prezent mai bine aşa ceva. Şi le face Banca Central Europeană, nu altcineva, nu este nici stângism, nici populism, este un proiect făcut după zeci de ani de analiză”, a explicat Isărescu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează