Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Volvo Cars premiază sistemele de frânare produse de Federal-Mogul Motorparts

0

Fabrica românească de plăcuţe de frână din Ploieşti, recunoscută pentru calitatea remarcabilă a produselor

Federal-Mogul Motorparts, divizia  Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a fost răsplătită cu premiul Volvo Cars Quality Excellence (VQE) pentru calitatea remarcabilă a placuțelor de frânare produse la fabrica de lângă Ploieşti. Prestigiosul premiu a fost obţinut de unitatea în care se fabrică plăcuţe de frână marca Jurid®, ca rezultat al unei evaluări continue, conform sistemului de asigurare a calităţii serviciilor al Volvo (Volvo’s Supplier Quality Assurance -SQA).

Volvo acordă anual premiul VQE partenerilor care ating excelenţa în ceea ce privește calitatea produselor și procesul de fabricare al acestora. Premiul este acordat în baza unui set de standarde fundamentale de calitate şi inginerie, confirmând că fabrica a fost evaluată pe mai multe paliere: procesul de producţie şi capacitatea sistemelor, randamentul continuu şi impactul fabricii asupra mediului înconjurător. Recunoașterea clienților a contat, de asemenea. Câştigarea şi menţinerea statutului VQE confirmă faptul că fabrica este lider în domeniu.

Fabrica Federal-Mogul Motorparts langa Ploiesti

Pentru a primi un premiu VQE, furnizorii sunt evaluaţi de Volvo în baza unui set precis de parametri. Unitatea Federal Mogul din Ploieşti a fost evaluată cu succes, fără a genera întreruperi pe liniile de producție ale Volvo, fără defecte şi livrări la timp în proporţie de 100%, conform cerinţelor. De asemenea, au fost supuse auditului şi certificările de calitate ISO TS16494, ISO 14001 şi OHSAS 18001 ale unităţii.

Fiind una dintre cele mai noi unităţi de producţie ale diviziei de frânare Federal-Mogul Motorparts, obţinerea premiului Volvo Cars Quality Excellence a demonstrat angajamentul nostru față de standardele excepţionale de calitate„, a afirmat Bogdan Dimitriu, director de fabrică. Federal-Mogul Motorparts, Ploieşti. „Luând în calcul și investițiile suplimentare de anul viitor,  menite să crească numărul de angajați ai fabricii și capacitatea de producție, sunt sigur că vom continua sălivrăm clienților Federal-Mogul produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate.”

Operațiunile Federal-Mogul din România vor beneficia de un program semnificativ de investiții în următoarele luni. Capacitatea fabricii de la Ploiești va crește, iar numărul de angajați va fi suplimentat. De asemenea, Federal-Mogul a anunțat în luna noiembrie relocarea biroului din București cu aproximativ 75 de angajați în Floreasca Business Park. Acest birou are o importanță pan-europeană și asigură un spațiu de lucru de ultimă generație pentru aproximativ 150 de angajați. Reprezentanții Federal Mogul iau în calcul și alte investiții în România.

„Obținerea cifrei de zero defecte la un milion de piese demonstrează pasiunea angajaților noștri și eficiența standardelor noastre de calitate. Premiul VQE arată recunoașterea standardelor înalte de calitate ale fabricii din Ploiești”, a comentat Dr. Rainer Bostel, Vicepreședinte Senior al  Federal-Mogul Motorparts divizia de frânare.

Plăcuțele de frână fabricate la Ploiești sunt piese de schimb autorizate la nivel european pentru vehiculele care utilizează platforma P2 de la Volvo, printre care se numără S60, S80 și V70.

Fabrica, furnizor Volvo de când și-a început producția în 2012, operează în prezent cu două linii de producție ce fabrică plăcuțe de frană pentru vehicule de pasageri. În fabrică a inceput instalareafost inaugurată și celei-a de-a treia liniie, iar în anul 2015 se intenționează inaugurarea celei de-a patra linii de producție, destinată aplicațiilor de vehicule comerciale. Cele două linii noi vor crește capacitatea de producție de la Ploiești cu 75%, fiind necesară creșterea numărului de angajați pentru a susține producția.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.