Voluntar pentru Festivalul Enescu 2013?

0

Brigada de Voluntari, asociație care organizează și oferă suport organizatorilor de evenimente, recrutează colaboratori și voluntari pentru Festivalul și Concursul Internațional George Enescu, eveniment de muzică clasică creat în memoria marelui compozitor și în același timp un brand cultural reprezentativ pentru România, recunoscut şi apreciat în întreaga lume.

Ediția din 2013, a XXI-a de la înființare (1958), se va desfășura în perioada 1 – 28 septembrie și va găzdui peste 150 de eveniment. Colaboratorii și voluntarii vor participa la pregătirea evenimentelor desfăşurate, vor oferi suport organizatorilor și vor asigura buna desfăşurare a activităţilor din cadrul Festivalului şi Concursului Internațional „George Enescu”.

Colaborarea este o oportunitate pentru persoanele interesate de organizarea de evenimente, comunicare, dar și de mediul cultural românesc şi internaţional, de a-și demostra și îmbunătăți expertiza în domeniu și de a lucra într-un mediu dinamic pentru un eveniment de anvergură internațională.

 

Brigada de Voluntari recrutează colaboratori și voluntari pentru Festivalul și Concursul Internațional George Enescu!

brigadaBrigada de Voluntari, asociație care organizează și oferă suport organizatorilor de evenimente, recrutează colaboratori și voluntari pentru Festivalul și Concursul Internațional George Enescu, eveniment de muzică clasică creat în memoria marelui compozitor și în același timp un brand cultural reprezentativ pentru România, recunoscut şi apreciat în întreaga lume. Ediția din 2013, a XXI-a de la înființare (1958), se va desfășura în perioada 1 – 28 septembrie și va găzdui peste 150 de evenimente. Colaboratorii și voluntarii vor participa la pregătirea evenimentelor desfăşurate, vor oferi suport organizatorilor și vor asigura buna desfăşurare a activităţilor din cadrul Festivalului şi Concursului Internațional „George Enescu”.

Colaborarea este o oportunitate pentru persoanele interesate de organizarea de evenimente, comunicare, dar și de mediul cultural românesc şi internaţional, de a-și demonstra și îmbunătăți expertiza în domeniu și de a lucra într-un mediu dinamic pentru un eveniment de anvergură internațională.

Procesul de recrutare se realizează pe baza unui concurs și presupune completarea formularului de înscriere şi transmiterea următoarelor documente:
a) curriculum vitae actualizat;
b) 2 fotografii;
d) copie a actului de identitate însoţită de original la interviu;
e) copii ale altor diplome şi certificate care atestă pregătirea candidaţilor (dacă sunt relevante), însoţite de original la interviu.

Înscrierea se face pe site-ul www.brigadadevoluntari.ro/enescu prin completarea unui formular, iar documentele pot fi trimise electronic la adresa enescu@brigadadevoluntari.ro, sau depuse în formă fizică la sediul ARTEXIM (Calea Victoriei nr. 155, bl. D1 , sc. 8, et. 2 sector 1, București).

Termenul limită de înscriere este 15 martie, iar programarea interviurilor se va face ulterior acestei date, în funcţie de numărul de persoane înscrise.

Rezultatele concursului vor fi anunţate public la avizierul instituţiei Artexim, şi online pe paginile www.brigadadevoluntari.ro/enescu şi www.icr.ro, în termen de 30 de zile lucrătoare de la finalizarea concursului, sub forma unei liste a candidaţilor declaraţi admişi.

Pentru informații despre ariile de activitate ale colaboratorilor și voluntarilor, accesați www.brigadadevoluntari.ro/enescu.

 

Vezi mai multe detalii aici

 

brigada de voluntari

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează