Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vola.ro anunta masurile luate pentru a veni in sprijinul clientilor cu deplasari in Turcia

0

Pe fondul ultimelor vesti legate de situatia din Turcia, Vola.ro confirma masurile luate pentru a sprijini clientii care au programate deplasari in urmatoarea perioada spre aceasta destinatie.

1. Ofera suport telefonic non-stop printr-o linie telefonica dedicata, separata de cea a serviciului de Relatii cu Clientii. Astfel, toate persoanele care si-au achizitionat prin Vola.ro bilete de avion spre destinatii din Turcia si doresc informatii sau asistenta pentru modificarea calatoriei sau schimbarea biletului de avion, pot apela numarul de telefon 0740214147. Echipa de suport in situatii speciale Vola.ro lucreaza in permanenta pentru a asigura solutionarea rapida a oricaror solicitari.

2. Renunta la taxa de serviciu Vola.ro aferenta oricaror modificari facute la biletele de avion cu destinatia Turcia si se vor percepe doar eventuale taxe impuse de compania aeriana care opereaza zborul respectiv. De asemenea, sunt in permanenta legatura cu companiile aeriene pentru a reruta, schimba data sau destinatia biletelor de avion, la costuri cat mai mici posibile.

Vola.ro

„Reactia noastra a fost clara si ferma inca de la primele ore de la declansarea evenimentelor din Turcia. Am creat o linie telefonica dedicata pasagerilor care doresc informatii despre situatia din Turcia si eventualele modificari ale biletelor se pot face intr-un timp scurt. Beneficiem de tot suportul companiilor aeriene pentru a sprijini clientii nostri cu orice solicitare au legata de acest subiect. Suntem prezenti pe toate canalele noastre de comunicare, inclusiv Facebook„ a declarat Manuela Melinescu, marketing manager Vola.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.