Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vodafone asigură buna dispoziție de 1 mai! Vom petrece #împreună cu muzică LIVE din confortul casei noastre

0

Vodafone asigură buna dispoziție de 1 mai! Toată România este invitată la o serie de concerte de (3) zile mari! Dacă în acest an nu putem sărbători 1 mai la mare, vă dăm întâlnire  pe https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici unde vom petrece #împreună cu muzică LIVE din confortul casei noastre.

Între 30 aprilie și 2 mai, artiști renumiți vor aduce un strop de libertate în casele românilor prin muzica lor.

LINE UP:

Joi, 30 aprilie

20.00 – DL Goe va oferi o combinație eclectică de pop, rock, blues și gipsy-jazz LIVE.

20.30 – byron urcă pe scena de-acasă și va cânta LIVE piese de pe noul album “Noua”, dar și alte hituri ale trupei.

Vineri, 1 mai

20.00 – Jean Gavril deschide ziua de concerte. Fără să-și încadreze muzica într-un stil anume, el cucerește cu aluziile sale subtile către muzica pop și funk a anilor ’60, în piese precum “Totul sau nimic”, “Tocuri”, “Fată, bea cu mine” și „Oh Ramona”, cântate LIVE.

20.30 – Tudor Chirilă urcă pe scenă. El nu doar că va cânta LIVE, dar ne va și deschide porțile către unul dintre cele mai personale procese din viața unui artist: procesul lui de creație a unui cântec.

22.00 – Alt Om intră LIVE cu un DJ Set.

Sâmbătă, 2 mai

20.00 – Alina Manole preia scena. Îi place să se joace și să combine teatrul cu jazz-ul într-un stil original, pe care de-acum îl aduce LIVE de-acasă… acasă.

20.30 –  Irina Rimes închide weekend-ul prelungit de muzică LIVE. Cele 250 de milioane de vizualizări pe care le-au adunat piesele ei pe YouTube ne spun că nu mai are nevoie de nicio descriere, ci doar de aplauzele și susținerea noastră.

#StămAcasă de 1 mai, dar tot dansăm pentru că avem concerte LIVE de pe https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici

„Împreună mai puternici” este o inițiativă Vodafone care aduce LIVE la în casele românilor teatru, muzică, sport și masterclass-uri cu artiști și specialiști, pe care vă invităm să îi susținem și să-i aplaudăm împreună.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.