Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIRTUAL EVENTS, platformă care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online

0

Coronavirusul (COVID-19) a determinat autoritățile să ia măsuri care au destabilizat industria evenimentelor și nu numai. Această destabilizare se resimte în viața personală, dar și pe plan profesional, unde ne regrupăm cu toții pentru a căuta cele mai bune soluții.

În contextul măsurilor impuse, UNIVERSUM prezintă VIRTUAL EVENTS, platformă dezvoltată de divizia MyConnector care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

VIRTUAL EVENTS vine în sprijinul organizatorilor, fiind o soluție potrivită pentru fiecare tip de eveniment, de la expoziții și conferințe ample până la seminare sau workshop-uri cu un număr redus de participanți.

Instrumentul creat de UNIVERSUM reprezintă o platformă online care aduce în același loc toate personajele implicate în desfășurarea unui eveniment: participanți, expozanți, speakeri și organizatori. 

Sursa și mai multe informații: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.