Vioara Stradivarius in Spania (Alexandru Tomescu si pianistul Horia Mihail)

1

Din ciclul valori culturale româneşti în tur european, în urmă cu câteva zile s-a desfășurat în Spania un eveniment organizat de ICR. Ambasadorii valorilor culturale românești în Spania au fost Alexandru Tomescu si pianistul Horia Mihail.

5155_0_1„În perioada 11 – 14 octombrie 2009, în Spania, la Santiago de Compostela, capitala Regiunii Galicia, a avut loc o serie de evenimente sub genericul „Valori culturale româneşti pe scena europeană – Vioara Stradivarius în Europa“. Proiectul, realizat de Institutul Cultural Român (prin Direcţia Români din Afara Ţării), în parteneriat cu Asociaţia Puente Cultural Rumano-Gallego, Primăria din Santiago de Compostela şi Societatea Română de Radiodifuziune a cuprins două concerte extraordinare susţinute de violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul Horia Mihail la Sala Auditorium din Santiago de Compostela (în zilele de 13 şi 14 octombrie) şi un atelier de creaţie.”

Continuarea pe icr.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: uberVU - social comments

Comentează