VIDEO: Premiilor Superscrieri 2013

0

Prietenii de la Fundația Friends For Friends pregătesc pentru toamnă aceasta ediția a III-a a Premiilor Superscrieri, non-ficțiuni care schimbă lumea.

Superscrieri este o competiție care se adresează tuturor celor care cred în scrierile creative și în jurnalismul narativ de calitate. Așa că, pregătiți-vă cele mai bune scrieri din ultima vreme. Și dacă aveți prieteni care să creadă în ideea asta, dați-le de veste. Noi vă dorim succes de pe acum!

Pagina de Facebook FFFF o gasiti aici:
https://www.facebook.com/FundatiaFriendsForFriends

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează