VIDEO Filmul „Killing Time”, regizat de Florin Piersic Jr., a fost selecţionat în competiţia Festivalului de Film de la Varșovia

0

KILLING TIME – SELECȚIONAT

LA FESTIVALUL DE FILM DE LA VARȘOVIA

Killing Time, cel de-al treilea lungmetraj scris și regizat de Florin Piersic Jr., a fost selecţionat în competiţia „Free Spirit” a Festivalului de Film de la Varșovia (12-21 octombrie 2012).

Festivalul de Film de la Varșovia, unul dintre cele 14 festivaluri internaționale competitive acreditate de FIAPF, a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 28. Competiția „Free Spirit” salută filmele „independente, inovatoare și rebele din întreaga lume”. Killing Time va concura pentru premiul secțiunii alături de filme precum israelianul Not in Tel Aviv (Premiul Special al Juriului – Locarno 2012), americănescul Trash Dance (Premiul Special al Juriului – SXSW 2012) sau belgianul Le grand soir al iconoclaștilor Benoit Delepine și Gustave Kervern (Premiul Special al Juriului „Un certain regard” – Cannes 2012).

Comedie extrem de neagră despre doi asasini plătiți cu viziuni teribil de diferite asupra vieții și a morții, Killing Time a fost prezentat într-o avanpremieră extraordinară în cadrul Zilelor Filmului Românesc – TIFF 2012 și este considerat de selecționerii festivalului de la Varșovia drept „un omagiu adus lui Quentin Tarantino”.

 

Alături de Florin Piersic Jr., din distribuție mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu. Killing Time este o producție independentă realizată în parteneriat de Andrei Crețulescu (Kinosseur Productions) și Dan Burlac (Elefant Film), cu sprijinul Zenith Media și cu participarea HBO Romania. Post-producția video a fost realizată la Digital Cube iar sunetul a fost mixat la Chainsaw Europe.

Filmul va fi lansat în cinematografele din România în februarie 2013.

Teaserul filmului poate fi vizionat aici: http://www.youtube.com/watch?v=MCq48riT6ZU

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează