VIDEO Filmul „Killing Time”, regizat de Florin Piersic Jr., a fost selecţionat în competiţia Festivalului de Film de la Varșovia

0

KILLING TIME – SELECȚIONAT

LA FESTIVALUL DE FILM DE LA VARȘOVIA

Killing Time, cel de-al treilea lungmetraj scris și regizat de Florin Piersic Jr., a fost selecţionat în competiţia „Free Spirit” a Festivalului de Film de la Varșovia (12-21 octombrie 2012).

Festivalul de Film de la Varșovia, unul dintre cele 14 festivaluri internaționale competitive acreditate de FIAPF, a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 28. Competiția „Free Spirit” salută filmele „independente, inovatoare și rebele din întreaga lume”. Killing Time va concura pentru premiul secțiunii alături de filme precum israelianul Not in Tel Aviv (Premiul Special al Juriului – Locarno 2012), americănescul Trash Dance (Premiul Special al Juriului – SXSW 2012) sau belgianul Le grand soir al iconoclaștilor Benoit Delepine și Gustave Kervern (Premiul Special al Juriului „Un certain regard” – Cannes 2012).

Comedie extrem de neagră despre doi asasini plătiți cu viziuni teribil de diferite asupra vieții și a morții, Killing Time a fost prezentat într-o avanpremieră extraordinară în cadrul Zilelor Filmului Românesc – TIFF 2012 și este considerat de selecționerii festivalului de la Varșovia drept „un omagiu adus lui Quentin Tarantino”.

 

Alături de Florin Piersic Jr., din distribuție mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu. Killing Time este o producție independentă realizată în parteneriat de Andrei Crețulescu (Kinosseur Productions) și Dan Burlac (Elefant Film), cu sprijinul Zenith Media și cu participarea HBO Romania. Post-producția video a fost realizată la Digital Cube iar sunetul a fost mixat la Chainsaw Europe.

Filmul va fi lansat în cinematografele din România în februarie 2013.

Teaserul filmului poate fi vizionat aici: http://www.youtube.com/watch?v=MCq48riT6ZU

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.