VIDEO: Comunități Active pentru Mediu. Episodul 5 – România fără fractură

0

Începând cu 1 iulie 2013, CeRe a lucrat pe probleme de mediu alături de cele mai îndrăznețe 8 organizații și grupuri civice. Și a fost o mare bucurie să le vedem cum cresc, cum își susțin punctul de vedere și cum aduc schimbări importante în comunitățile lor.

cere fi cetatean

Din proiectul Comunități Active pentru Mediu, proiect desfășurat în parteneriat cu Ecopolis și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, a ieșit un serial despre cum arată 5 campanii de advocacy.

Comunități Active pentru Mediu. Episodul 5 – România fără fractură

CAM_la_final

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează