VIDEO: Campania „Ajutăm România să Zâmbească” duce Zâmbet-o-Metrul către 100 000 de zâmbete :)

0

Compania Colgate te provoacă să ajuți România!

Cum?

Pe Facebook au ajuns în ultima săptămână a campaniei Ajutăm România să zâmbească și mai au nevoie de ajutorul tău pentru a face ca Zâmbet-o-Metrul să ajungă la 100 000 de zâmbete :.) mai ales că azi este Ziua Internațională a Zâmbetului.

„Mai sunt încă 3 zile în care puteți dona un produs către Crucea Roșie Română doar cu un zâmbet încărcat în aplicație sau cu un share sau like dat pe Youtube flashmobului nostru :)”

 
Sursa și mai multe informații aici.

VEZI VIDEO: Flashmob „Ajutam Romania sa Zambeasca!” @Onebeat Dance Studio

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează