Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: 2 români nominalizați la YouTube Music Awards 2013. VOTEAZĂ ȘI TU!

0

Khaled Mokhtar (director de imagine) și Matei Dima (regizor) sunt primii români nominalizați în competiția internațională YouTube Music Awards cu videoclipul realizat pentru rapper-ul Destorm – See Me Standing

YouTube Music Awards este la prima ediție, iar cei doi români sunt nominalizați la categoria Innovation of the Year. Videoclipurile au fost alese de un juriu internațional format din muzicieni și fani YouTube. Criteriile au fost creativitatea clipurilor, inovația și aprecierea fanilor platformei video.

În noua etapă, publicul trebuie să voteze videoclipul preferat prin like, share și comentarii pe pagina oficială YouTube Music Awards. Cel mai apreciat video de către fanii YouTube va fi și cel câștigător. Fanii pot vota până pe 3 noiembrie.

Matei DimaMatei Dima, regizorul acestui clip, este stabilit în Los Angeles și este implicat în diverse proiecte cinematografice cu clienți din America și din România.

Khaled MokhtarKhaled Mokhtar, DOP (Director of Photography) al acestui proiect, a regizat clipuri pentru artiști internaționali din România, precum Inna, Alexandra Stan și Antonia, dar și artiști din afară – Daddy Yankee, Reik, Juan Magan. Anul acesta a fost nominalizat și la Romanian Music Awards pentru Best Video 2013 cu clipul Deepcentral – O stea.

 

“Proiectul a început cu propunerea lui Matei să lucrăm împreună, el ca regizor și eu pe partea de imagine și post producție. Am îmbinat experiența mea de regie și imagine pe partea muzicală cu a lui Matei pe partea regiei de film. Am decis  să îmbinăm un scurt metraj într-un muzic video. Propunerea s-a transformat în video-ul See Me Standing….Sper să vă placă și vouă”, a declarat Khaled Mokhtar.

“Am vrut sa fac ceva special pentru că melodia e foarte simplă și îmi doream mult să spun o poveste, așa că am scris conceptul și, susținut de o echipă foarte bună, pur și simplu, l-am filmat exact cum am vrut. Ca orice regizor, am avut dubii și au fost mulți cei care s-au împotrivit ideilor mele, dar trebuie să ai incredere în instinctul tău și să muncești mult. Două luni mai târziu, mi-a sunat telefonul să fiu anunțat că am fost nominalizat la una din cele 6 categorii de la YTMA, mai exact, Innovation of the Year. Sunt bucuros că la evenimentul de decernare Youtube Music Awards pot să reprezint România”  a afirmat Matei Dima.

 

Pentru a vota accesați link-ul și dați share pe Facebook și Twitter: https://www.youtube.com/watch?v=m5jm8ACtrnU.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.