Victorie pentru campania Salvati Rosia Montana!

0

Legea minelor este moarta!

sursa: comunicat de presa Alburnus Maior.

Modificarile aduse legii minelor nu au trecut de majoritatea Camerei Deputatilor. Cele 160 de voturi in favoare nu au fost suficiente pentru a modifica o lege organica. Cele 22 de abtineri, alaturi de cele 105 voturi impotriva modificarilor grave aduse de acesta propunere legislativa arata izolarea guvernului in intentia sa de a favoriza cu orice pret compania miniera de la Rosia Montana.

Desi proportia sustinatorilor cianurii este mai mare in Parlament decat in randul cetatenilor, cei corupti de ideea mineritului cu cianuri raman totusi o voce marginala in Romania.

Protestele din Bucuresti de la Avocatul Poporului, Cluj de la ocuparea partidelor si din alte orase din tara si strainatate s-au incheiat pasnic. Cetatenii ce au participat sunt in siguranta.

Fotografii de la protestele din Cluj Cluj: http://goo.gl/LNXNBD
Fotografii de la protestele din Bucuresti: http://goo.gl/EvY9nW
“Speram ca aceasta tentativa de favorizare nelegitima a companiilor miniere sa fie ultima incercare jalnica a guvernului de a baga cu forta cianura pe gatul romanilor. Multumim tuturor celor ce cred in libertate si sunt de partea dreptatii” a declarat Eugen David, presedintele Alburnus Maior.

victorie

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.