Victorie pentru campania Salvati Rosia Montana!

0

Legea minelor este moarta!

sursa: comunicat de presa Alburnus Maior.

Modificarile aduse legii minelor nu au trecut de majoritatea Camerei Deputatilor. Cele 160 de voturi in favoare nu au fost suficiente pentru a modifica o lege organica. Cele 22 de abtineri, alaturi de cele 105 voturi impotriva modificarilor grave aduse de acesta propunere legislativa arata izolarea guvernului in intentia sa de a favoriza cu orice pret compania miniera de la Rosia Montana.

Desi proportia sustinatorilor cianurii este mai mare in Parlament decat in randul cetatenilor, cei corupti de ideea mineritului cu cianuri raman totusi o voce marginala in Romania.

Protestele din Bucuresti de la Avocatul Poporului, Cluj de la ocuparea partidelor si din alte orase din tara si strainatate s-au incheiat pasnic. Cetatenii ce au participat sunt in siguranta.

Fotografii de la protestele din Cluj Cluj: http://goo.gl/LNXNBD
Fotografii de la protestele din Bucuresti: http://goo.gl/EvY9nW
“Speram ca aceasta tentativa de favorizare nelegitima a companiilor miniere sa fie ultima incercare jalnica a guvernului de a baga cu forta cianura pe gatul romanilor. Multumim tuturor celor ce cred in libertate si sunt de partea dreptatii” a declarat Eugen David, presedintele Alburnus Maior.

victorie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează