Viaţă sănătoasă prin…teatru!

0

Concurs de promovare a modului de viaţă sănătos în rândul tinerilor din Uniunea Europeană câştigat de un român!

„Organizatia neguvernamentala Generation Europe, in numele Comisiei Europene, a organizat un concurs de eseuri pentru cetetenii europeni. Un tanar traducator roman de 23 de ani, Alexandru Goia, a iesit invingator cu eseul sau, dintre cele aproape 2000 de lucrari aplicante.

Tematica concursului a fost mentinerea sanatatii tinerilor, initiativa precedand lansarea, de catre Comisie (DG SANCO), a unei campanii de promovare a modului de viata sanatos in randul tinerilor cetateni ai Uniunii. In proiectul sau, Alexandru Goia a propus ca mesajul UE sa fie comunicat tinerilor prin intermediul unei piese de teatru” anunţă Ştiri ONG.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează