Vești bune despre economia României!

0

Vești bune despre economia României!

Se pare că a fost înregistrată o creștere în primul trimestru al anului cu 0,7% faţă de ultimele trei luni din 2010 şi cu 1,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică.

Potrivit articolului publicat de ZF.ro industria a fost ramura de activitate care a înregistrat cea mai mare creştere a volumului de activitate, cu 10,1%, urmată de comerţ, repararea automobilelor şi articolelor casnice; hoteluri şi restaurante; transporturi şi telecomunicaţii, cu 1,1%.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează