Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ve isi lanseaza oficial ultimul centru de dezvoltare in Cluj, Romania

0

Compania Ve este incantata sa anunte lansarea oficiala a celui mai nou centru de dezvoltare al sau in Cluj, Romania.

Cu peste 80 de persoane deja angajate si instruite, aceasta ultima deschidere aduce echipa de dezvoltare Ve, castigator a premii de renume global, la un numar total de 240 dezvoltatori, cu birouri situate in Londra, Paris, Bilbao si Cluj.

Echipa de dezvoltare din Cluj se va concentra pe inovatiile captivante Ve din zona Big Data, si in portofoliu de proiecte speciale in retail B2C si turism online.

Ve a ales Clujul pentru a fi cel de-al 4-lea centru de dezvoltare a tehnologiei, datorita reputatiei orasului pentru educatia de clasa mondiala in domeniul tehnologiei, cele 11 universitati ale sale si investitiile fara precedent in tehnologie ale statului roman.

‘‘Ve este un campion de inovatie si ambitie, si Clujul reprezinta aceste valori fundamentale ca oras. Cand am selectat cu atentie locul in care ne-am amplasa hub-urile noastre de tehnologie, aceste calitati valoroase au fost ceea ce ne-a atras la Cluj. Pasiunea si aptitudinile fortei de munca de aici fiind deja renumite’’ Raul Martinez, CTO, Ve.

Varful de lance in recrutarea echipei de dezvolatatori talentati este Cristian Cazan, Director de Dezvoltare, care aduce mai mult de 15 ani de experienta in dezvoltare de software si top-management. Cristian s-a alaturat Ve de la Endava, unde a fost Delivery Manager si Head of Development, pozitii in care a castigat experienta in managmentul si dezvoltarea a peste 160 de profesionisti in IT din multiple locatii. In pozitia sa in cadrul Ve, Cristian este responsabil pentru identificarea talentelor, atragerea si conducerea celor peste 80 de profesionisti talentati, ajutand Ve sa-si conteste status quo in lumea digitala si sa devina unul dintre gigantii tech ai Clujului.

Despre Ve:

Ve Interactive este o companie tehnologica multi-premiata, care ofera o suita de aplicatii prin intermediul platformei VePlatform. Aplicatiile au scopul de a reduce abandonul cosului de cumparaturi, de a creste implicarea clientilor, de a minimiza abandonul site-urilor si de a spori conversiile.

Monitorizand tranzactii in valoare de miliarde de lire in fiecare zi, seturile de date ale companiei ofera perspective de neegalat in activitatea clientului, in timp ce fiecare aplicatie livreaza continut foarte bine orientat catre client bazandu-se pe activitatea si profilul lor de cumparare.

Castigator al Ruban d’Honneur in cadrul European Business Awards in 2014-15, castigator al Data Strategy Award 2014 pentru marketing in timp real si detinator al medaliei de aur in cadrul International Business Stevie® Awards 2014, Ve isi desfasoara activitatea in 18 limbi si are 27 de birouri in toata lumea, acoperind 43 de teritorii.

Cu peste 10.000 de clienti business multi-nationali cat si comercianti locali, Ve furnizeaza in timp real date de marketing din punctele cheie prin experienta clientilor acestora.

It supports over 10,000 domestic and multi-national online businesses and retailers in the delivery of real-time marketing communications at key points within their customers’ journeys.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.