Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vara aceasta, copiii invata engleza SMART prin jocuri si activitati pline de mister

0

Copiii adora sa se joace si sa descopere lucruri noi, in fiecare zi, datorita naturii lor curioase. Aceste pasiuni ii transforma in mici Sherlock Holmes la scoala si acasa, acolo unde au ocazia de a descoperi lumea care ii inconjoara, cu ajutorul adultilor care le ghideaza pasii.

La Shakespeare School, ii incurajam pe copii sa fie curiosi si sa gaseasca raspunsuri la intrebarile lor despre viata, in limba engleza, la cursurile online de vara. Special pentru ei, am pregatit jocuri de rol interesante si activitati pline de mister, demne de cei mai descurcareti cercetasi ai limbii engleze.

Nu-i asa ca vrei sa ii oferi si copilului tau sansa de a invata limba engleza cu placere vara aceasta, prin activitati interactive si avand alaturi profesori cu experienta? Rezerva-i un loc la cursurile de vara de la Shakespeare School, iar la finalul verii el va avea o sumedenie de raspunsuri noi in tolba sa de cunostinte in limba engleza.

In plus, profesorii nostri cu experienta au grija ca cei mici sa isi dezvolte inteligenta emotionala si alte abilitati de viata esentiale.

Înscrieri și detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.