Vacanta de vara in tabere scolare in strainatate

0

Vara deja si-a facut simtita prezenta, scoala se termina oficial in curand, iar copiii se gandesc la o modalitate interesanta de petrecere a timpului liber. Taberele de limba engleza in strainatate reprezinta o alternativa pentru intelegerea si aprofundarea unei limbi straine in vacanta de vara.

Timpul petrecut intr-o astfel de tabara va ajuta pe orice copil sa comunice, sa socializeze si sa isi imbunatateasca vocabularul. Este bine de stiut faptul ca invatarea unei limbi straine este importanta pentru orice copil, iar taberele scolare in strainatate reprezinta alternativa ideala la sistemul de discipline teoretice scolare din Romania.

Asadar, in taberele de limbi straine internationale interactioneaza copii din intreaga lume, care comunica foarte bine, depasind bariera lingvistica rapid, usor si natural.

Puteti alege din paleta de tari ce ofera tabere de limba straina: Anglia, Franta, Germania, SUA, Spania, China, Elvetia, Portugalia, Rusia, Italia, Grecia, locuri unde pe toata perioada taberei se formeaza o comunitate  interesanta, unde fiecare copil se poate dezvolta.
In afara programului standard de cursuri de limbi straine pe care o astfel de tabara in include, copiii beneficiaza de o multitudine de evenimente culturale, sportive si de divertisment: concursuri, seri tematice, spectacole, teatru, sporturi diverse, vizite de muzee, tururi de orase etc.

Toti copiii care au participat la cel putin o astfel de tabara in strainatate confirma faptul ca o limba straina se invata cel mai bine in tara in care este vorbita nativ.

Programele taberelor educationale din strainatate sunt dinamice, cu multe activitati ce ajuta la dezvoltarea personala a copiilor. De asemenea, campusurile pot avea piscine, sali de sport, locuri de joaca, studiouri de arta, centre cu tehnologie de ultima ora, multimedia, terenuri de tenis, fotbal, volei etc.

Taberele de vara pentru copii si adolescenti sunt cele mai populare oferte de petrecere a timpului liber in vacanta si de invatare a unei limbi straine.

Mirunette International Education

Tabere Educationale in Strainatate

www.mirunette.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează