Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vacanta de vara in tabere scolare in strainatate

0

Vara deja si-a facut simtita prezenta, scoala se termina oficial in curand, iar copiii se gandesc la o modalitate interesanta de petrecere a timpului liber. Taberele de limba engleza in strainatate reprezinta o alternativa pentru intelegerea si aprofundarea unei limbi straine in vacanta de vara.

Timpul petrecut intr-o astfel de tabara va ajuta pe orice copil sa comunice, sa socializeze si sa isi imbunatateasca vocabularul. Este bine de stiut faptul ca invatarea unei limbi straine este importanta pentru orice copil, iar taberele scolare in strainatate reprezinta alternativa ideala la sistemul de discipline teoretice scolare din Romania.

Asadar, in taberele de limbi straine internationale interactioneaza copii din intreaga lume, care comunica foarte bine, depasind bariera lingvistica rapid, usor si natural.

Puteti alege din paleta de tari ce ofera tabere de limba straina: Anglia, Franta, Germania, SUA, Spania, China, Elvetia, Portugalia, Rusia, Italia, Grecia, locuri unde pe toata perioada taberei se formeaza o comunitate  interesanta, unde fiecare copil se poate dezvolta.
In afara programului standard de cursuri de limbi straine pe care o astfel de tabara in include, copiii beneficiaza de o multitudine de evenimente culturale, sportive si de divertisment: concursuri, seri tematice, spectacole, teatru, sporturi diverse, vizite de muzee, tururi de orase etc.

Toti copiii care au participat la cel putin o astfel de tabara in strainatate confirma faptul ca o limba straina se invata cel mai bine in tara in care este vorbita nativ.

Programele taberelor educationale din strainatate sunt dinamice, cu multe activitati ce ajuta la dezvoltarea personala a copiilor. De asemenea, campusurile pot avea piscine, sali de sport, locuri de joaca, studiouri de arta, centre cu tehnologie de ultima ora, multimedia, terenuri de tenis, fotbal, volei etc.

Taberele de vara pentru copii si adolescenti sunt cele mai populare oferte de petrecere a timpului liber in vacanta si de invatare a unei limbi straine.

Mirunette International Education

Tabere Educationale in Strainatate

www.mirunette.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.