Va intra in International Gymnastics Hall of Fame!

0

Multipla campioană la gimnastică Lavinia Miloşovici va intra în International Gymnastics Hall of Fame, galeria fostelor glorii mondiale, anunță MEDIAFAX citați de ziare.ro.

Ceremonia este programată în 14 mai 2011 în Oklahoma City (SUA) în cadrul celei de-a 15-a reuniuni a International Gymnastics Hall of Fame.

 

Facebook

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează