Urmează o zi specială pentru noi înscrieri la Superscrieri!

0

Vineri, 4 octombrie este ziua specială pentru noi înscrieri la Superscrieri 2013. Împreună cu juriul, așteptăm noi lucrări în intervalul orar 00:00 – 00:00.

Regulamentul este același.

logo Superscrieri

 

Împreună am hotărât să mai dăm o șansă celor care au ratat deadline-ul de înscriere și au lucrări care ar merita să concureze pentru aceste premii.

Același regulament, aceeași modalitate de înscriere.

SUPER DETALIU: Conform regulamentului de anul acesta, s-au putut înscrie două lucrări la aceeași categorie. Așa că, cei care s-au înscris deja cu un singur material la o categorie, o mai pot face o dată, cu o nouă lucrare.

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează